Korut


Mala-korut


Mala -koruissamme on upeita, aitoja kivihelmiä ja puuhelmiä kauniina värisoinnutuksina sinulle tai lahjaksi!

Tuotteen yhteydessä kerrotaan kivien voimasta, mitä valitsemassasi Mala-korussa on solmittuna ajatuksella ja harkinnalla.
Kaikki korut solmitaan Kuopiossa, Kotokurun hunajan pajassa. Jokainen koru on uniikki, kuten sinäkin olet. Tervetuloa tutustumaan!


Kokoelmat

Lisää Mala -korujamme löytyy, kun painat ylläolevaa Seuraava -linkkiä. Voihan olla, että juuri siellä on unelmakorusi!


Lyhyet kaulakorut


Juhlaan tai arkeen, ihan kummin vain (tai kumpaankin samalla kertaa!). 

Lyhyet kaulakorut sopivat erityisesti nille, jotka eivät halua pitää pitkää korua tai valittuun asuun ei pitkä Mala käy. Kaikki korujemme kivien merkitykset voit lukea tarkemmin tuotekuvauksen yhteydestä. 


Haluaisitko itsellesi suunnitellun korun omien valintojesi mukaan? Jutellaan kivivaihtoehdoista, amuletista, metallin väristä ja koosta vaikka sähköpostin välityksella. Otahan yhteyttä!


Mala -rannekorut


Rannekorujamme on kahdenlaisia: säädettävällä ranteella tai joustavalla ranteella tehtyjä.

Säädettävään rannekoruun jokainen helmi on solmittu yksittäin ja säätöpunos antaa myöten useamman sentin, jotta korun saa mukavasti käteen.

Joustavan rannekorun nyöri on joustava ja helmet ovat vierekkäin ilman solmuja.

Kaikki rannekorut solmitaan Kotokurun hunajan pajalla Kuopiossa yksittäin ja ne ovat jokainen omia uniikkeja yksilöitään, kuten meistä ihmisistäkin jokainen on. Tämä ei ole virhe, se on käsintehdyn tuotteen ominaisuus. Kaikissa helmissä on värivaihteluita ja kokovaihteluita ja se on luonnollista luonnonhelmissä.

Tervetuloa tutustumaan, toivottavasti pidät!


Rannekorut säädettävällä ranteella


Kokoelmat


Rannekorut joustavalla ranteella


Kokoelmat


Korvakorut


Yhdistä rannekoruusi tai Mala-kaulariipukseesi samansävyiset korukivistä tehdyt korvakorut, niin kokonaisuutesi on valmis!

Aidoista kivihelmistä käsityönä tehtyjen korvakorujemme metalliosat on valmistettu nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista, teräksestä tai hopeasta. Kysyttäessä lisämaksusta vaihdan korviksiin halutessasi hopeakoukut tai kullatut koukut.


Kokoelmat