Tuotteemme

Uniikkeja käsitöitä ja suussasulavaa hunajaa

Kotokurun pajassa valmistetaan ympäri vuoden uniikkeja ja persoonallisia käsityötuotteita juuri sinulle sekä verkkoaupasta suoraan tilattuna tai yksilöllisesti juuri sinulle suunniteltuna! 

Haluaisitko antaa lahjaksi uniikin lahjansaajan värein tehdyn kaula-, ranne-, tai korvakorut? Yksilöllistä, uniikkia lahjaa varmasti lahjansaaja osaa arvostaa. Samalla tuotat hyvän mielen pienkäsityöläisyrittäjälle ja tuote suomalaista käsityötä.

Miltä hunajapurkkitaulu näyttäisi seinälläsi tai veisitkö lämpöisen, käsinneulotun pipon lahjaksi ystävällesi?

Tutustu tuotteisiimme ja käy vierailulla verkkokaupassamme (sieltä löydät hunajaa, Mala-korujamme, pipoja ja mehiläisvaha- tai soijavahatuoksukynttilöitä). 

Tuoteitamme mm. sisustustauluja, esiliinoja, pipoja ja muuta mukavaa löydät myös Hunajakammarin Tuottajatorin kivijalkakaupasta Siilinjärveltä osoitteesta Risuharjuntie 4, rak. C.

Aitoa, lähituotettua hunajaa metsän saloista ja kotipuutarhan kukkasista tuottavat Kotokurun ahkerat työläistytöt, omat mehiläisemme.

Hunaja

Juoksevaa ja pehmeää..

Kumpi maistuisi sinulle?

Juoksevaa hunajaa pakataan 300g ja 500g lasipurkkeihin, sekä 350g puristepulloihin.

Puristepullohunaja on saatavana vain kausituotteena kesällä satokauden päätteeksi, koska haluamme tarjota vain kaikkein parasta, kaikki hunajan hyvät ainesosat sisältävää hunajaa.

Tiesithän, että kaupan hyllyillä oleva juoksevaa puristepulloihin pakattua hunajaa on pakkausvaiheessa lämmitetty niin, ettei hunaja enää kiteydy luonnollisesti. Lämmitetystä hunajasta tuhoutuvat sen sisältämät entsyymit ja tuloksena on hunajan makuista fruktoosipitoista liuosta. Sen terveyshyödyt eivät ole lähellekään samaa luokkaa, kuin lämmittämättömässä hunajassa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta laatua ja siksi juokseva hunajamme aidoimmillaan tarjotaan myyntiin sen parhaalla satokaudella, eli kesällä.

Pehmeää, palkittua hunajaamme pakkaamme ekologisiin 250g pahvipakkauksiin, sekä 300g ja 500g lasipukkeihin.

Hunajallamme on Hyvää Suomesta -merkki, joka takaa hyvän laadun ja asianmukaisen hunajan käsittelyn.

Hunajaa omalla etiketilläsi?

Ihana lahjaidea mummolle, kummille tai lapsellesi tai miksei omalla nimelläsi varustettu hunaja iltojesi iloksi!

Mainio yrityslahja!

Kysy lisää: info@kotokurunhunaja.com

tai Krista Nurmi, 050 3598080.

Voit tilata pehmeää hunajaa myös verkkokauppamme kautta.

Messut, myyjäiset ja markkinat

Käymme ajoittain paikallisilla markkinoilla, messuilla tai myyjäisissä tuotteidemme kanssa Pohjois-Savon alueella. On mukavaa maistattaa hunajaa ja jutella teidän ihanien asiakkaidemme kanssa!

Tavataan taas keväällä 2023! 


Tulisitko Kotokurun hunajan hunajakummiksi?