Verkkokauppa


Kotokurun hunajan luonnon kultaa ja uniikkeja käsityötuotteitamme sinulle pakattuna!


Etsitpä sitten...

vaikka uniikkia hunajaa, lahjatuotteita, Mala-koruja, korvakoruja, tuoksukynttilöitä, mehiläisvahakynttilöitä tai kustomoitavia etikettejä ja lahjapakkauksia, niin olet saapunut oikeaan paikkaan.

Tervetuloa!

Hunajamme


Mmmm... maistuvaa, terveellistä hunajaamme samettisen pehmeäksi kiteytettynä lasipurkkeihin ja ekologisiin pahvipakkauksiin pakattuna on saatavana niin kauan, kuin varastoamme riittää! Kotokurun pehmeällä monikukkahunajalla on Hyvää Suomesta -laatumerkki ja se on palkittu useasti (mm. Suomen Mehiläistarhajain Liiton vuoden 2022 Suomen parasta hunajaa -kilpailussa sijalla 4).

Juoksevan hunajan valtakausi on kesällä ja sadonkorjuun jälkeen heti, talvella saatavana emme tarjoa juoksevaa hunajaa. Jotta hunajaa vosi talvella myydä juoksevana, se täytyy kuumentaa ja me haluamme mielummin tarjota hunajaa, jossa kaikki hivenaineet ja vitamiinit ovat varmasti tallella, emmekä lämmitä hunajaamme.Bee Pretty -Korut


Mala -korut

Mala -koruissamme on upeita, aitoja kivihelmiä ja puuhelmiä kauniina värisoinnutuksina sinulle tai lahjaksi! 

Tuotteen yhteydessä kerrotaan kivien voimasta, mitä valitsemassasi Mala-korussa on solmittuna ajatuksella ja harkinnalla.

Kaikki korut solmitaan Kuopiossa, Kotokurun hunajan pajassa. Jokainen koru on uniikki, kuten sinäkin olet.Voit myös toivoa omaa itse suunnittelemaasi Mala -korua. Mitä kiviä haluaisit, että korussa olisi? Mistä väreistä pidät? Mitä haluaisit itsessäsi voimistaa tai tyynnyttää? Kerro minulle, niin suunnitellaan!


Mala -rannekorut

Rannekorujamme on kahdenlaisia: säädettävällä ranteella tai joustavalla ranteella tehtyjä.

Säädettävään rannekoruun jokainen helmi on solmittu yksittäin ja säätöpunos antaa myöten useamman sentin, jotta korun saa mukavasti käteen.

Joustavan rannekorun nyöri on joustava ja helmet ovat vierekkäin ilman solmuja.

Kaikki rannekorut solmitaan Kotokurun hunajan pajalla Kuopiossa yksittäin ja ne ovat jokainen omia uniikkeja yksilöitään, kuten meistä ihmisistäkin jokainen on. Tämä ei ole virhe, se on käsintehdyn tuotteen ominaisuus. Kaikissa helmissä on värivaihteluita ja kokovaihteluita ja se on luonnollista luonnonhelmissä.

Tervetuloa tutustumaan, toivottavasti pidät!


Kokoelmat


Korusetit

Valikoituja korusettejä pakettihintaan!

Saat kaupan päälle korvakorujen arvon, kun ostat koko setin :) Ihana itselle tai lahjaksi.


Linkkejä sivullemme!

Jos mieleen tulee kysyttävää, laitahan viestiä tulemaan :)