Hope -kaulakoru. Sammalakaatti, intian akaatti, laavakivi ja Hope-amuletti.

Upea, vihreän, mustan ja kuparin sävyinen Hope -kaulakoru sopii voimakoruksi kaulaan.

Kaulakoru on lyhyt ja se laskeutuu hieman puseron kaula-aukon päälle.

Kaulakorun riipus on kuparin sävyinen Hope-tekstillä oleva kevyt, pyöreä metallilaatta.

Korukivinä sammalakaatti (6 ja 8 mm), intian akaatti (6 mm) ja laavakivi (6-8 mm).

Korussa on 56 kivihelmeä (6-8mm) sekä kuparin että pronssin värisiä koristehelmiä ja riipuspidike.

Nyöri on vihreää nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Kiinnityksenä kuparin sävyinen papukaijalukko.

Korun ympärysmitta on 55 cm.

Sammalakaatti rauhoittaa ja tasapainottaa sekä mielen että tunteet. Ihminen vapautuu oman egonsa korostamisesta ja tärkeilystä. Sammalakaatti voimistaa yhteyttä luontoon ja sen parantaviin voimiin ja auttaa lievittämään ahdistuksen, stressin ja jännityksen aikaansaamia oireita. Sammalakaatti puhdistaa immuunijärjestelmää etenkin tulehdusten jälkeen ja helpottaa flunssan ja influenssan oireita. Tekee hyvää ruoansulatukselle ja silmille, ja hoitaa ulkoisesti käytettynä eliksiirinä iho-ongelmia.

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta.

Laavakivi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen kanssa. Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa muutaman vuorokauden ajan.

35,90 €