Tarinamme

Krista & Antti Nurmi

Kotokurun hunajan perustajat

Olemme pieni perheyritys, joka hoitaa mehiläisiä ja myy hunajaa ja erilaisia mehiläistuotteita.

Asumme Ritisenlahdessa vaaleanpunaisessa hirsitalossamme kissojen, koirien ja lapsiemme kanssa. Kiireinen perhearki ja päätyömme pitävät meidän liikkeessä arkisin ja siksi mehiläistenhoito ja siihen liittyvät muut tuotteet ja niiden tekeminen tuovatkin mukavaa vaihtelua. Luonnon läheisyys tuo iloa ja mehiläisten hoito liittyy läheisesti meillä luonnon arvostamiseen ja pölyttäjien määrästä huolehtimiseen.

Pyrimme eri keinoin kotonamme siihen, että hyönteisillä ja luonnon eläimillä riittäisi elintilaa ja mahdollisuuksia monipuolisiin elinympäristöihin. Risuaitojemme kätköissä on talvehtimispaikkoja eri eliölajeille ja niityn kukat saavat kukkia keväisin rauhassa.

Tekstiilit:

Keskitymme pienimuotoiseen artesaanikäsityöhön, yksilöllisiin ja persoonallisiin tuotteisiin, joita ei saa muualta. Kaikki mallimme ovat omia, kangasmalleja myöten omista valokuvista teetettyjä.

Hunaja:

Mehiläisille löytyy täältä runsaasti ympäröivää puhdasta luontoa puolukkaisine ja mustikkaisine metsiköineen, hakkuuaukeiden vadelmia, horsmaa, voikukkaa ja kanervaa.

Tarhapaikkamme ovat Kotokurun tilalla kotipihassa, kuusikoiden ja vehreän puutarhan ympäröimänä, läheisellä metsätarhalla, sekä Kaikon puutarhalla.

Kotokurun hunaja tuottaa laadukasta, 100% aitoa lähihunajaa moneen makuun. Kotimaisen hunajan terveysvaikutukset ovat kiistattomat ja lähellä tuotetusta hunajasta voi olla aina varma, että kyse on aidosta luonnontuotteesta.

Hunajaa saa meiltä suoraan Kotokurusta noudettuna, sovitusti Kuopion alueelle toimitettuna tai tilaamalla verkkokaupan kautta!

Tervetuloa mukaan hunajaiseen elämäämme!

Krista ja Antti Nurmi


Kotokurun työläiset

Puuhanainen, jolla sormet on mukana joka toisessa sopassa, käsityöläinen ja mehiläistenhoitaja.

Harrastuksina valokuvaus ja puutarhanhoito.

Karjalainen itkijänainen.

Krista Nurmi

Kotokurun hunaja

Mies, jolla homma on hanskassa.

Olkapää ja kannustaja, sekä tarvittaessa nikkarimestari, kokki ja lihasvoima.

Se, jolla meistä on laskupäätä ja tajua talousasioista.

Antti Nurmi

Kotokurun hunaja


Villa Kotokuru

Vaaleanpunainen hirsitalomme ruskan ympäröimänä syksyllä 2021.

Unelmieni talo narisevine nurkkineen!

Kuva Seppo HinkulaTilaa uutiskirjeemme!

Kuule uutuuksistamme ensimmäisten joukossa!

Jokaiselle uutiskirjeemme tilaajalle ensimmäiseen tilaukseesi tulee mukaan kaupanpäälle Hellekesän kukkaseos, joka on sekoitus pölyttäjäystävällisiä siemeniä. Pussin paino on 6 g ja se riittää 10 neliön alalle kylvettynä ilahduttamaan sinua ja pörriäisiä pitkin kesää.

Tilaa uutiskirjeemme täältä!

* indicates required