Infinity -kaulakoru. Lapis latsuli, akaatti, aventuriini, laavakivi ja Infinity -riipus.

Sinisten sävyjen ja mustan tyylikäs Infinity -kaulakoru sinisten sävyjen ystävälle käsinsolmittuna Kotokurun hunajan pajasta sinulle tai lahjaksi.

Kaulakoru on lyhyt ja se laskeutuu puseron kaula-aukon päälle.

Kaulakorun riipus on hopean sävyinen ja koristeellinen Infinity -linkki.

Korukivinä lapis latsuli (6 ja 8 mm), huurrettu ja krakeloitu akaatti (8 mm), sininen aventuriini ja laavakivi (6 mm).

Korussa on 58 kivihelmeä (6-8mm), sekä hopean värisiä koristehelmiä ja korulinkki.

Nyöri on sinistä nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Kiinnityksenä hopean sävyinen papukaijalukko.

Korun ympärysmitta on 56 cm.

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta.

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta.

Lapis latsuli kirkastaa ja harmonisoi kehoa ja mieltä. Se antaa voimaa omalle totuudelle ja rakkaudelle, sekä vahvistaa rakkaudellisia yhteyksiä, myös omaa itseään kohtaan. Lapis latsuli kehittää monien muidenkin kivien tavoin intuitiota. Se myös tukee rohkeutta olla omassa voimassa ja ilmaista oma totuutensa.

Laavakivi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen kanssa. Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa muutaman vuorokauden ajan.

35,90 €