Kynttilät


Let there BEE LIGHT -mehiläisvahakynttilät


Olen aina luonnon kannalla, mitä ikinä sitten teenkin.

Mehiläisvahakynttilät tuoksuvat miedosti ja lempeästi ja ovat ainoita vahoja, jotka uusiutuvat luonnollisesti. Kotimainen mehiläisvaha on erittäin tärkeää meille mehiläistarhaajille uusien pohjukkeiden tekoa varten ja siksi en halua tuhlata omia resurssejamme käyttämällä suomalaista vahaa kynttilöissä. Sen takia osa kynttilöihini käyttämä vaha on peräisin Euroopasta mehiläistarhausta harjoittavista maista.

Mehiläisvahakynttilät luovuttavat palamisen yhteydessä ilmaan huomattavan vähän pienhiukkasia ja siksi niiden poltaminen on myös sisäilman kannalta parempi vaihtoehto kuin steariini- tai parafiinikynttilät.Let there BEE LIGHT -soijavahatuoksukynttilät


Soijavaha on vegaaninen, biohajoava vaha, joka on valmistettu soijapavuista. Soijavaha on kompostoituvaa ja kaikkian hyvin ekologinen vaha.

Soijavahan pienhiukkasmäärä, joka vapautuu ilmaan kynttilän polttamisen yhteydessä, on pienempi kuin parafiini-, tai steariinivahoista valmistettuna.

Soijavahatuoksukynttilät valan pieniin metallipurkkeihin. Purkit ovat kivasti uudelleen käytettäviä, koska kynttilän polttamisen jälkeen voi purkin pestä astianpesuaineella ja kuumalla vedellä puhtaaksi. Mitä voisikaan nättiin purkkiin laittaa?