Hope gold -kaulakoru. Tiikerinsilmä, aventuriini, maisemajaspis ja kullanvärinen Hope -linkki.

Maanläheinen ja luonnollinen Hope gold -kaulakoru käsinsolmittuna Kotokurun hunajan pajasta sinulle tai lahjaksi.

Kaulakoru on lyhyt ja se laskeutuu puseron kaula-aukon päälle.

Kaulakorun riipus on kullan sävyinen ja koristeellinen Hope -tekstillinen -linkki.

Korukivinä salaperäinen, kuultava tiikerinsilmä (6 ja 8 mm), kauniin rauhallinen huurrettu maisemajaspis (8 mm), suklaanruskea aventuriini ja ruskean, toffeen ja maansävyinen maisemajaspis (6 mm).

Korussa on 54 kivihelmeä (6-8mm), sekä kullan värisiä koristehelmiä ja korulinkki.

Nyöri on ruskeaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Kiinnityksenä kullan sävyinen papukaijalukko.

Korun ympärysmitta on 55,5 cm.

Tiikerinsilmä toimii muistutuksena sisäisen voiman valjastamisesta, yhä korkeammalle pyrkimisestä ja itsensä vähättelemisen lopettamisesta. Sillä kaikki tarvittava valo ja rakkaus on jo kätkettynä ihmisen itsensä sisälle. Piilottelun sijaan tiikerinsilmä pyrkii tuomaan kauniin itseluottamuksen pintaan. Tiikerinsilmä on voimakkaasti energiaa välittävä kivi, joka tuo valoa itsetunnolle. Perinteisesti tiikerinsilmää on pidetty mukana suojaavana amulettina pahan voimia vastaan. Sen sanotaan estävän kirouksia ja pitävän käyttäjänsä turvassa pahoilta voimilta. Suojelevien ominaisuuksiensä lisäksi tiikerinsilmä sisältää monia parantavia ominaisuuksia.

Maisemajaspiksessa on vaaleaan pohjaan kuvioitunut tummemmilla ruskeilla sävyillä maisemia tai näkymiä muistuttavia muotoja. Maisemajaspis yhdistetään kiviterapiassa kellertävien ja rusehtavien sävyjensä vuoksi keskittymiseen ja keskittämiseen. Se luo mukavuuden tunnetta ja haihduttaa pelkoja. Kivi liitetään myös vahvasti planeettamme tietoisuuteen ja sen hyvinvoinnista ylläpitämiseen.

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta.


35,90 €