Tree of Joy -Mala. Karneoli, akaatti, jade ja elämänpuuriipus.

Auringon värit!

Tree of sun -Mala loistaa auringon sävyjen ja valkoisen akaatin voimin tuoden elämäniloa ja itseluottamusta elämääsi.

Korukivinä Malassa on huurrettu karneoli (8 mm), jade (6-8 mm), intian akaatti (6 mm) ja huurrettu ja krakeloitu akaatti (8 mm).

Guruhelmenä on kauniin kuultavan keltainen jadehelmi.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä hopean värisiä koristehelmiä.

Elämänpuuriipuksen läpimitta on noin 5 cm.

Nyöri on kaksinkertaista valkeaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 53 cm.

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta. Kiviterapian mukaan uskotaan, että akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta.

Karneoli palauttaa sinut tähän hetkeen ja todellisuuteen, auttaa poistamaan ylimääräisiä ja turhia ajatuksia. Se on erinomainen kivi palauttamaan elämänvoimaa.  Karneoli on liitetty sakraalichakraan ja siksi se on myös yhdistetty seksuaalisuuteen. Sitä on käytetty parantamaan impotenssia ja hedelmättömyyttä. Karneoli lisää sosiaalisuutta ja kehoittaa iloitsemaan omasta kehosta ja elämän kauneudesta.

Jade kohottaa ihmisen luovuutta ja auttaa häntä löytämään elämässään ratkaisuja ongelmiin. Jos ihminen kokee syyllisyyttä tai tappioita, jade auttaa häntä selviytymään noista tilanteista ja tunnelmista. Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.


49,90 €