Fresh breath -Mala. Aventuriini, sammalakaatti, Picassojaspis, bambunlehtiakaatti, puuhelmi ja tasseli.

Loppuunmyyty

Fresh breath -Mala on kuin rauhallinen kävely hiekkaisella metsäpolulla ja tuo sinulle tyyneyttä ja tasapainoa elämääsi. Vihreän ja valkoisen rauhoittava värimaailma johdattaa sinut mukanaan luontokävelylle ja tuo tunteen mukanaan missä sitten kuljetkin.

Korukivinä sammalakaatti (8 mm), aventuriini (8-6mm), Picassojaspis (8mm), bambunlehtiakaatti (6 mm) ja kaniin hiekansävyinen lakkaamaton puuhelmi (6 mm). 

Guruhelmenä on metallihelmi. Metalliset pienet helmet ovat hopeanväristä nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Tasseli on vaalea, vedenvihreän sävyinen kaunis koriste Malakorullesi.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä guruhelmi.

Nyöri on kaksinkertaista vihreää, kestävää nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 55,5 cm.

Sammalakaatti rauhoittaa ja tasapainottaa sekä mielen että tunteet. Ihminen vapautuu oman egonsa korostamisesta ja tärkeilystä. Sammalakaatti voimistaa yhteyttä luontoon ja sen parantaviin voimiin ja auttaa lievittämään ahdistuksen, stressin ja jännityksen aikaansaamia oireita. Sammalakaatti puhdistaa immuunijärjestelmää etenkin tulehdusten jälkeen ja helpottaa flunssan ja influenssan oireita. Tekee hyvää ruoansulatukselle ja silmille, ja hoitaa ulkoisesti käytettynä eliksiirinä iho-ongelmia.

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta.

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta.

Picasso jaspis vahvistaa erityisesti luovuutta, taiteellisuutta ja positiivista energiaa.

Puuhelmet toimivat korussa maadoittavana elementtinä. Vaaleiden puuhelmien pintaa ei ole lakattu, joten voit halutessasi imeyttää helmiin tipan tai kaksi tuoksuöljyä valintasi mukaan.

44,90 €