Autumn wibes -Mala. Honey jade, akaatti, lumihiutaleobsidiaani, karneoli, silkkikivi, laavakivi, avaimenperä ja amuletti.

Loppuunmyyty Uutta!

Syksyn lehtien kahinaa, kirpeää tuulta ja maan tuoksua. Puhtautta, luovuutta ja kärsivällisyyttä. Niistä on Autumn wibes -Mala tehty sinulle Kotokurun hunajan pajassa.

Kauniin hunajaiset, lämpimän keltaiset kivihelmet ovat korun pääosassa. Niitä kehystävät huurretut ja krakeloidut akaatit, karneolit ja mustat laavakivet. Elävät huurretut lumihiutaleobsidiaanihelmet tuovat elävyyttä koruun ja saman sävyiset silkkikiven kivet sitovat värimaailman yhteen.

Korukivinä Malassa on jade (8 mm), silkkikivi (8 mm), huurrettu lumihiutaleobsidiaani (6 mm), karneoli (6 mm), laavakivi (6 mm) ja huurrettu ja krakeloitu akaatti (8 mm).

Guruhelmenä on musta lumihiutaleobsidiaani.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista valmistettuja koristehelmiä.

Korussa on kiinteänä kullan värinen avaimenperä ja sydänamuletti.

Nyöri on kaksinkertaista harmaata nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 53 cm.


Karneoli antaa sekä rohkeutta, että kykyä osoittaa myötätuntoa. Sen avulla voi karkottaa vihan, pelon, kateuden, raivon, mustasukkaisuuden ja surun kaltaiset kielteiset tunteet. Karneoli vapauttaa surua, kateutta, pelkoja, apatiaa ja raivoa. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä.

Jade kohottaa ihmisen luovuutta ja auttaa häntä löytämään elämässään ratkaisuja ongelmiin. Jos ihminen kokee syyllisyyttä tai tappioita, jade auttaa häntä selviytymään noista tilanteista ja tunnelmista. Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Puhtauden ja tasapainon kivenä lumihiutaleobsidiaani auttaa tunnistamaan ja vapautumaan stressaavista ajatuskuvioista. Tämä kivi helpottaa myös eristäytyneisyyden ja yksinäisyyden tuntemuksissa tehden näistä kokemuksista voimaa antavia. Lumihiutaleobsidiaani on horoskooppimerkki Kauriin onnenkivi.

Silkkikiven uskotaan lisäävän kärsivällisyyttä ja selkeää ajattelua. Sen uskotaan myös edistävän itsehillintää ja sisäistä rauhallisuutta.

Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti voimistaa ja lataa muiden kivien voimia ja ominaisuuksia. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa.

Laavakivi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen kanssa. Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa muutaman vuorokauden ajan. Valkoisiin laavakiviin kannattaa lisätä väritöntä öljyä kivien värjäytymisen estämiseksi. 

39,90 €