Twilight angel -Mala. Picasso jaspis, mapstone -jaspis, opaali, opaliitti, hematiitti ja akaatti.

Harmaan, valkean ja mustan sävyinen Twilight Angel -Mala on klassisen rauhallinen ja tyyni koru, joka sopii kauniisti monenlaiseen vaatetukseen.

Malan sävyt vaihtelevat auringossa välkehtivän harmaan hematiitin sävyistä kuultavaan opaliittiin. Eläväpintaisen raidallinen, huurrettu mapstone-jaspis ja kaunis harmaankirjava picasso jaspis tuo elävyyttä koruun. Rauhallinen akaatti ja hematiitti toimivat levollisesti yhdessä korun niskaosassa.

Korukivinä picasso jaspis (8 mm), huurrettu mapstone -jaspis (8 mm), harmaa opaali (8 mm), opaliitti (8 mm), hematiitti ja akaatti (6 mm).

Guruhelmenä on lumihiutaleobsidiaani.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä metallisia koristehelmiä.

Enkelin pituus on noin 4 cm.

Nyöri on kaksinkertaista mustaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 53,5 cm.

Puhtauden ja tasapainon kivenä lumihiutaleobsidiaani auttaa tunnistamaan ja vapautumaan stressaavista ajatuskuvioista.

Hematiitti purkaa negatiivisuuden ja estää sinua omaksumasta muiden negatiivisuutta. Se on vahva kivi, joka poistaa arkuutta, lisää itsetuntoa ja selviytymiskykyä sekä lisää myös tahdonvoimaa, luotettavuutta ja luottamusta.

Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti voimistaa ja lataa muiden kivien voimia ja ominaisuuksia. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa.

Herkän värähtelyn omaava opaali auttaa muistamaan edellisiä elämiä, se tuo esiin sisäistä kauneutta, uskollisuutta ja näkökykyä.

Picasso jaspis vahvistaa erityisesti luovuutta, taiteellisuutta ja positiivista energiaa.

Opaliittia valmistetaan synteettisesti ja vaikka se onkin keinotekoinen, sen uskotaan edistävän hyvän energian virtausta. Opaliitilla on pehmeä, lempeä ja rauhoittava vaikutus lähellä pidettäessä. Se auttaa ajattelemaan selkeästi, kannustaa uusiin alkuihin ja ylläpitää lapsenomaista riemua. Opaliitti tasapainottaa mielialan vaihteluja sekä vahvistaa itsetuntoa.

44,90 €