Winter wibes -Mala. Lapis latsuli, opaliitti, aventuriini, akaatti, akvamariini, sodaliitti ja tasseli.

Uutta!

Mala -kaulakoru sinisen sävyjen ystävälle. Käsinsolmittu Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Upean sininen Winter wibes -Mala on upea, talvisen sinisävyinen ja näyttävä koru. Lapis latsulin tumman sinisen sävyt vaihtuvat huurretun sodaliitin kautta pehmeän siniseen ja lopulta vaaleaan, kuultavaan siniseen aventuriiniin. Mukana herkkiä akvamariinihelmiä ja kaunista krakeloitua akaattia.

Korukivinä lapis latsuli (6-8 mm), huurrettu ja krakeloitu akaatti (6-8 mm), aventuriini (6 mm), huurrettu sodaliitti (8 mm), akvamariini (8 mm) ja valkoinen akaatti (6 mm).

Guruhelmenä on hopean värinen metallihelmi kadmium- ja nikkelivapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä guruhelmi. Korussa on koristeellisia metallihelmiä nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista. Korun päähän on kiinnitetty sähkönsininen tasseli (irroitettava).

Nyöri on kaksinkertaista sinistä nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 55 cm (tasselin kanssa).

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta.

Lapis latsuli kirkastaa ja harmonisoi kehoa ja mieltä. Se antaa voimaa omalle totuudelle ja rakkaudelle, sekä vahvistaa rakkaudellisia yhteyksiä, myös omaa itseään kohtaan. Lapis latsuli kehittää monien muidenkin kivien tavoin intuitiota. Se myös tukee rohkeutta olla omassa voimassa ja ilmaista oma totuutensa.

Sekaannusta poistava sodaliitti tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirran. Se vahvistaa myös intuitiota ja auttaa meitä näkemään fyysistä näkymättömyyttä sekä ennusunia. Fyysisellä tasolla sodaliitti on umpierityksen kivi, joka taistelee myös säteilyä ja unettomuutta vastaan.

Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti voimistaa ja lataa muiden kivien voimia ja ominaisuuksia. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa.

Akvamariini on omiaan rauhoittamaan herkkiä hermoja ja terävöittämään vaistoja. Rauhoittava ja stressiä vähentävä akvamariini karkottaa myös pelkoja, antaa voimaa sekä rohkeutta kantajalleen. Akvamariini on ollut perinteiden mukaan merten ja merenkulkijoiden suojakivi.

Opaliittia valmistetaan synteettisesti ja vaikka se onkin keinotekoinen, sen uskotaan edistävän hyvän energian virtausta. Opaliitilla on pehmeä, lempeä ja rauhoittava vaikutus lähellä pidettäessä. Se auttaa ajattelemaan selkeästi, kannustaa uusiin alkuihin ja ylläpitää lapsenomaista riemua. Opaliitti tasapainottaa mielialan vaihteluja sekä vahvistaa itsetuntoa.

44,90 €