Wings of a butterfly -Mala. Amatsoniitti, ruusukvartsi, akaatti ja perhosriipus.

Ilon, kevään ja keveyden väreissä oleva Mala -koru, Wings of a butterfly on käsinsolmittu Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Romanttisen kepeissä ja raikkaissa sävyissä tehty Mala-koru sopii monenlaisten värien kanssa, joten se on helppo yhdistää vaatetukseen. Kivien sävyt vaihtelevat pastellisen kirjavista väreistä läpikuultavaan vaaleanpunaiseen ruusukiveen ja valkoiseen akaattiin.

Kaunis riipus, joka on upea katseenvangitsija arkeen tai juhlaan!

Korukivinä amatsoniitti (6 -8 mm), ruusukvartsi (6-8 mm), akaatti (6 mm) ja huurrettu ja krakeloitu akaatti (8 mm). Guruhelmenä metalihelmi.

Hopean sävyinen suuri perhosriipus on kauniisti kuvioitu filigraanikoukeroin ja on nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä metallinen -guruhelmi. Korussa on metallisia koriste- ja välihelmiä. Amuletti on irroitettava.

Nyöri on kaksinkertaista vaaleankeltaista nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 53 cm.

Amatsoniitti on tunnettu koristeellisena kivenä jo Egyptin faaraoiden ajoista lähtien. Amatsoniitti kohottaa luovaa ilmaisua ja ykseyttä elämän kanssa, se tasoittaa hermostoa sekä auttaa unien tulkinnassa. Fyysisellä tasolla amatsoniitin sanotaan helpottavan lihasvaivoja. Amatsoniitti on hyvän olon kivi, joka rauhoittaa ja tyynnyttää hermoja ja huolien rasittamaa mieltä.

Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi.

Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta.

44,90 €