Happy heart -Mala. Jade, ametisti, akaatti, sitriini ja sydänriipus jadehelmillä.

Kauniin keltainen ja täyteläisen violetin värinen Happy heart -Malakoru, joka on käsinsolmittu Suomessa, Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Iloa tulvillaan oleva Mala, jonka päässä on metallisydän kirkkaan keltaisilla jadehelmillä koristeltuna.

Korukivinä keltainen, aurinkoinen jade (6-8 mm), sitriini (8 mm), huurrettu ja krakeloitu vaaleanvioletti akaatti (6 mm) ja ametisti (6-8 mm). Guruhelmenä on jadehelmi.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä keltainen jade -guruhelmi. Korun päässä on kullansävyinen siemenhelmi ja nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista valmistettuja kullansävyisiä koristehelmiä. Amuletti on irroitettava.

Nyöri on kaksinkertaista lilaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 53 cm. Amuletin mitat: korkeus noin 4 cm ja leveys 5,5 cm.

Sitriini symboloi kesäkuukausia ja auringonsäteitä. Se poistaa negatiiviset energiat ja suorastaan ryöpsäyttää yllesi positiivisuutta, kirkastunutta energiaa ja lämmintä valoa.

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta. Akaatti voimistaa ja lataa muiden kivien voimia ja ominaisuuksia. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa.

Keltainen jade on rauhallisesti voimistava, tuo iloa ja onnellisuutta elämään.

Ametisti rohkaisee sisäiseen rauhaan, taistelee riippuvaisuuksia vastaan, kuljettaa energiaa ja omaa korkean henkisen värähtelyn. Ametistin uskotaan myös karkottavan kielteisyyttä ja luovan rauhallisen ympäristön. Ametisti kannattaa ottaa esille silloin, kun ajatus on harhaileva ja mieli rauhaton, eikä tiedä, mitä tekisi seuraavaksi. Ametisti on helmikuun kuukaudenkivi ja Kalojen horoskooppikivi. Ametisti on myös mainio voimakivi horoskooppimerkki Jousimiehelle, Kauriille ja Vesimiehelle.


44,90 €