Midnight -Mala. Kvartsi, opaali, akaatti, hematiitti, laavakivi ja riipus.

Midnight -Mala mustissa sävyissään on tyylikäs koru jokapäiväiseen käyttöön tai juhlan hetkiin.

Kirkas kvartsi, huurrettu ja krakeloitu akaattikivi, laavakiven rosoisuus, opaali mattana ja hematiitti sileänä ja kiiltävänä kivenä tarjoavat silmille vastakohtaisuuksien kirjon. Mustaa, harmaata ja valkoista rakastavalle pukeutujalle!

Korukivinä kvartsi (8 mm), opaali (8 mm), huurrettu ja krakeloitu akaatti (8mm), hematiitti (6-8 mm) ja laavakivi (6-8 mm). 

Korussa on 108 helmeä (6-8mm), metallinen guruhelmi ja hopeanvärisiä metallihelmiä.

Nyöri on kaksinkertaista mustaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Korun pään punoksessa on musta siemenhelmi.

Koristeellinen pöllöriipus on irroitettava. Riipus on n. 5 cm korkea ja 3,8 cm leveä (levein kohta).

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 54 cm.

Yhteensopivia koruja mm.: Solid as a rock rannekorun löydät TÄÄLTÄ ja korvakorut TÄÄLTÄ.

Sakraalichakran kanssa värähtelevät mustat opaalit vapauttavat seksuaalista jännitystä ja avaavat uusille tuntemuksille tällä alueella.

Kvartsi on kanavoiva kivi, joka kohottaa energian korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Ota kvartsi lähellesi, kun kärsit kovasta päänsärystä. Saat kivestä voimaa, kun olosi on heikko ja voimaton, itsekurisi lipsuu ja olet vaarassa tehdä huonoja valintoja.

Akaatti edistää sisäistä rauhaa, vakautta ja kypsyyttä.

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta.

Hematiitti purkaa negatiivisuuden ja estää sinua omaksumasta muiden negatiivisuutta. Se on vahva kivi, joka poistaa arkuutta, lisää itsetuntoa ja selviytymiskykyä sekä lisää myös tahdonvoimaa, luotettavuutta ja luottamusta.

Laavakivi omaa sekä maan että tulen energian. Tämän vuoksi kivi on tehokas raivaamaan negatiivista energiaa, tehden tilaa uudelle kasvulle. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

49,90 €