Solid as a rock -rannekoru joustavalla ranteella. Dalmatianjaspis, hematiitti, opaali ja laavakivi. Pieni hematiittihelmi.

Loppuunmyyty

Vahva mala-rannekoru mustavalkeissa sävyissä joustavalla ranteella laavakivestä (8 mm), pilkullisesta, kerman ja mustan väreissä olevasta dalmatianjaspiksesta (8 mm) ja kiiltävän mustasta hematiitista (8 mm) ja mattamustasta opaalista (8 mm).

Rannekorussa on joustavaa silikoninyöriä.

Koska koru joustaa, niin sen ranteeseen laittaminen on helppoa. Koru sopii n. 17 cm ympärysmitalla oleville ranteille (S-M-koko).

Koko korusetin saat ottamalla mukaan myös Mala-korun TÄÄLTÄ ja korvakorut TÄÄLTÄ.

Sakraalichakran kanssa värähtelevät mustat opaalit vapauttavat seksuaalista jännitystä ja avaavat uusille tuntemuksille tällä alueella.

Dalmatialainen jaspis. Positiivisuuden ja ilon kivi, josta sanotaan, että jo sen katsominen saa hymyn huulille.

Hematiitti purkaa negatiivisuuden ja estää sinua omaksumasta muiden negatiivisuutta. Se on vahva kivi, joka poistaa arkuutta, lisää itsetuntoa ja selviytymiskykyä sekä lisää myös tahdonvoimaa, luotettavuutta ja luottamusta.

Laavakivi omaa sekä maan että tulen energian. Tämän vuoksi kivi tehokas raivaamaan negatiivista energiaa, tehden tilaa uudelle kasvulle. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.Huokoisia laavakiviä voi haltessaan käyttää myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää muutama tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

15,90 €