Solid as a rock -Mala. Dalmatianjaspis, onyksi, kvartsi, seeprajaspis, laavakivi, avaimenperä ja palloamuletti.

Loppuunmyyty

Solid as a rock -Mala on vahva koru, joka on tehty mustavalkoisissa sävyissä rohkeille naisille, joilla on rock´n roll vibaa mukana menossaan. 

Dalmatianjaspiksen mustakerman väriset pilkulliset kivet, laavakiven rosoisuus, opaali mattana ja hematiitti sileänä ja kiiltävänä kivenä tarjoavat silmille vastakohtaisuuksien kirjon. 

Korukivinä dalmatianjaspis (8 mm), onyksi (8 mm), kvartsi (8mm), hematiitti (8 mm), seeprajaspis (6mm), laavakivi (6mm) ja huurrettu jade (6mm). 

Korussa on 108 helmeä (6-8mm), hopealehtijaspista (silver leaf jasper) oleva guruhelmi ja tumman metallin värisiä helmiä.

Nyöri on kaksinkertaista mustaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Korun pään punoksessa on musta siemenhelmi.

Avaimenperä on tummaa metallia ja koristeellinen palloamuletti on irroitettava. Korun metalliosat ovat kadmium- ja nikkelivapaata metallia.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 52 cm.

Solid as a rock rannekorun löydät TÄÄLTÄ ja korvakorut TÄÄLTÄ.

Dalmatianjaspis. Positiivisuuden ja ilon kivi, josta sanotaan, että jo sen katsominen saa hymyn huulille.

Seeprajaspiksen uskotaan rauhoittavan tunteita. Se on yleisparantava kivi, joka kiviterapian mukaan helpottaa depressiota ja tasapainottaa ailahtelevaista mieltä.

Kvartsi on kanavoiva kivi, joka kohottaa energian korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Ota kvartsi lähellesi, kun kärsit kovasta päänsärystä. Saat kivestä voimaa, kun olosi on heikko ja voimaton, itsekurisi lipsuu ja olet vaarassa tehdä huonoja valintoja.

Laavakivi omaa sekä maan että tulen energian. Tämän vuoksi kivi tehokas raivaamaan negatiivista energiaa, tehden tilaa uudelle kasvulle. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

39,90 €