On my way -Mala. Karneoli, topaz jade, sammalakaatti, unakiitti, karneoli ja laavakivi. Messinginvärinen sydänriipus ja avaimenperä.

Näyttävä On my way -Mala -kaulakoru vihreän, oranssin ja mustan sävyissä. Viitoittaa vahvasti omaa polkuasi kulkemaan tyynenä ja luottavaisena, että se ohjaa perille, minne oletkaan menossa!

 Käsinsolmittu Suomessa, Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Kivien sävyt vaihtelevat karneolin loistavista oranssin sävyistä kauniin vihreään sammalakaattiin ja kirjavaan unakiittikiveen. Musta laavakivi tuo vakautta ja rauhallisuutta ja näyttävyyttä koruun. 

Malan sydämenmuotoinen riipus on messingin värinen ja irroitettava. Malassa on messingin sävyinen avaimenperä (ei ole irroitettava) muutamalle avaimellesi.

Korukivinä karneoli (6-8 mm), unakiitti (6-8mm), sammalakaatti (8mm) ja musta laavakivi (6-8 mm). Guruhelmenä on hunajan sävyinen Topaz jade -kivihelmi. Mukana messingin sävyisiä metallihelmiä.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) ja lisänä guruhelmi.

Nyöri on kaksinkertaista mustaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 50 cm (avaimenperän päähän).

Karneoli antaa sekä rohkeutta, että kykyä osoittaa myötätuntoa. Sen avulla voi karkottaa vihan, pelon, kateuden, raivon, mustasukkaisuuden ja surun kaltaiset kielteiset tunteet. Karneoli vapauttaa surua, kateutta, pelkoja, apatiaa ja raivoa. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä. 

Oman voiman tunnetta kohottavan unakiitin ominaisuuksiin kuuluvat lempeys, rauhallisuus ja karismaattisuus. Se tasapainottaa tunnekehoa ja vapauttaa tukkeumista erityisesti sydänchakran alueella. Unakiitilla on myös kyky muuttaa kielteisiä asioita myönteisiksi.

Sammalakaatti rauhoittaa ja tasapainottaa sekä mielen että tunteet. Ihminen vapautuu oman egonsa korostamisesta ja tärkeilystä. Sammalakaatti voimistaa yhteyttä luontoon ja sen parantaviin voimiin ja auttaa lievittämään ahdistuksen, stressin ja jännityksen aikaansaamia oireita. Sammalakaatti puhdistaa immuunijärjestelmää etenkin tulehdusten jälkeen ja helpottaa flunssan ja influenssan oireita. Tekee hyvää ruoansulatukselle ja silmille, ja hoitaa ulkoisesti käytettynä eliksiirinä iho-ongelmia.

Oranssi jade on rauhallisesti voimistava, tuo iloa ja onnellisuutta elämään.

Laavakivi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Huokoisia laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää muutama tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.


39,90 €