Tree of Purity -Mala. Kvartsi, kalsiitti, howliitti, opaali, Picasso jaspis, seeprajaspis, akaatti ja elämänpuuriipus.

Seesteinen!

Vaalean kuultava, harmoninen valkoisen ja harmaan sävyinen Tree of Purity -Mala tuo mukanaan rauhoittumisen, rentoutumisen ja itseluottamuksen tunteen voimia.

Valkoisen sävyistä pitävät ovat optimistisia, pitkänäköisiä, hillittyjä ja tyyniä ihmisiä, jotka haluavat tasapainoisuutta ja rauhallisuutta elämäänsä. 

Malan sävyt vaihtelevat kirkkaan kvartsin sävyistä opaalin läpikuultavaan harmaan kautta rauhallisen howliitin marmorinkaltaiseen pintaan. Kauniin harmaankirjava Picasso jaspis ja seeprajaspiskivi tuo elävyyttä koruun. Herkässä elämänpuuriipuksessa on kvartsikivisiruja puun lehtinä.

Korukivinä kvartsi (8 mm), kalsiitti (8 mm), howliitti (8 mm), opaali (8 mm),  akaatti (6 mm) ja huurrettu seeprajaspis (6mm). Guruhelmenä on metallinen helmi nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä hopean värisiä koristehelmiä.

Elämänpuuriipuksen läpimitta on noin 4 cm.

Nyöri on kaksinkertaista valkeaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 53,5 cm.

Jaspis antaa elinvoimaa, päättäväisyyttä ja kykyä keskittyä sekä suojaa kielteisiä ajatuksia vastaan. Jaspis lievittää kipuja ja vahvistaa kantajaansa, antaa fyysistä voimaa ja lisää turvallisuuden tunnetta. Sillä on myös suojaava vaikutus. Jaspis auttaa elämään hetkessä.

Howliitti rauhoittaa ja antaa tasapainoa, parantaa kommunikaatiota, lisää kärsivällisyyttä ja auttaa tavoitteiden saavuttamisessa. Howliitti kannustaa toimintaan unelmien ja päämäärien saavuttamiseksi sekä auttaa unettomuuteen ja stressiin.

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta. Kiviterapian mukaan uskotaan, että akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta.

Seeprajaspiksen uskotaan rauhoittavan tunteita. Se on yleisparantava kivi, joka kiviterapian mukaan helpottaa depressiota ja tasapainottaa ailahtelevaista mieltä. Muiden jaspisten tapaan seeprajaspis on energisoiva ja virkistävä toiminnan kivi, joka sopii maadoittamiseen.

Herkän värähtelyn omaava opaali auttaa muistamaan edellisiä elämiä, se tuo esiin sisäistä kauneutta, uskollisuutta ja näkökykyä. Fyysisellä tasolla se kasvattaa elämänhalua.

Opaali on lokakuun kuukauden kivi ja horoskooppimerkkien rapu ja vaaka onnenkivi.

Kiviterapian mukaan kalsiitti auttaa muistia sekä tasapainottaa henkistä ja tunteellista energiaa. 

Kirkas kvartsi on yksi planeettamme voimakkaimmista kivistä muun muassa muotonsa vuoksi – se on kivi, joka lopettaa pahoja tapoja päänsärkyjen ohella. Kirkas kvartsi on kanavoiva kivi, joka kohottaa energian korkeimmalle mahdolliselle tasolle ja fyysisellä tasolla sitä voidaan suositella mihin vaivaan tahansa.

44,90 €