Balancing blue -Mala. Lapis latsuli, aventuriini, akaatti, sodaliitti, jade, huurrettu amatsoniitti, riipus ja avaimenperä

Loppuunmyyty

Mala -kaulakoru sinisen ystävälle. Käsinsolmittu Suomessa, Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Sinisen sävyissä, utuisesta sinisestä syvän siniseen lapis latsuliin Balancing blue -Mala on kaunis joko koruna käytettäväksi tai pienenä avaimenperänä. Kovin suurta nippua ei avaimenperä kanna, joten muutaman avaimen paino lienee riittävä.

Korukivinä lapis latsuli (8 mm), huurrettu ja krakeloitu sininen akaatti, aventuriini (8mm), sodaliitti (8 mm), huurrettu amatsoniitti (6 mm) ja jade (6 mm). 

Guruhelmenä on metallinen kaunis helmi, sekä korun päässä on lehtiriipus ja hopeansävyinen avaimenperä nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä metallinen -guruhelmi. Korussa on metallihelmiä. Riipus on irroitettava.

Nyöri on kaksinkertaista sinistä nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 53 cm (amuletti mukaan lukien).

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta.

Amatsoniitti on tunnettu koristeellisena kivenä jo Egyptin faaraoiden ajoista lähtien. Amatsoniitti kohottaa luovaa ilmaisua ja ykseyttä elämän kanssa, se tasoittaa hermostoa sekä auttaa unien tulkinnassa. Fyysisellä tasolla amatsoniitin sanotaan helpottavan lihasvaivoja. Amatsoniitti on hyvän olon kivi, joka rauhoittaa ja tyynnyttää hermoja ja huolien rasittamaa mieltä.

Lapis latsuli kirkastaa ja harmonisoi kehoa ja mieltä. Se antaa voimaa omalle totuudelle ja rakkaudelle, sekä vahvistaa rakkaudellisia yhteyksiä, myös omaa itseään kohtaan. Lapis latsuli kehittää monien muidenkin kivien tavoin intuitiota. Se myös tukee rohkeutta olla omassa voimassa ja ilmaista oma totuutensa.

Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Sekaannusta poistava sodaliitti tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirran. Se vahvistaa myös intuitiota ja auttaa meitä näkemään fyysistä näkymättömyyttä sekä ennusunia. Fyysisellä tasolla sodaliitti on umpierityksen kivi, joka taistelee myös säteilyä ja unettomuutta vastaan.

Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti voimistaa ja lataa muiden kivien voimia ja ominaisuuksia. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa.

39,90 €