Purple rain -Mala. Ametisti, akaatti, laavakivi ja tasseli.

Loppuunmyyty

Upea Purple rain -Mala tuo mukanaan rauhallisuutta ja itseluottamusta vahvistavia tunteita.

Malan sävyt vaihtelevat auringossa välkehtivän ametistin syvän violeteista sävyistä tummaan mustaan, karkeapitoisen laavakiven rosoiseen pintaan. Eläväpintainen ja kirkkaan violetin sävyinen krakeloitu ja fasettihiottu akaattikivi tuo elävyyttä koruun. Korun viimeistelee musta tasseli.

Korukivinä ametisti (6-8 mm), huurrettu ametisti (8 mm), laavakivi (6-8 mm) ja fasettihiottu värjätty lila akaatti (6 mm). 

Guruhelmenä on metallinen helmi nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä hopean värisiä koristehelmiä.

Tasselin pituus on noin 8 cm.

Nyöri on kaksinkertaista lilaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 58 cm.

Yhteensopivan rannekorun löydät TÄÄLTÄ!

Ametisti rohkaisee sisäiseen rauhaan, taistelee riippuvaisuuksia vastaan, kuljettaa energiaa ja omaa korkean henkisen värähtelyn. Ametistin uskotaan myös karkottavan kielteisyyttä ja luovan rauhallisen ympäristön. Ametisti kannattaa ottaa esille silloin, kun ajatus on harhaileva ja mieli rauhaton, eikä tiedä, mitä tekisi seuraavaksi. Ametisti on helmikuun kuukaudenkivi ja Kalojen horoskooppikivi. Ametisti on myös mainio voimakivi horoskooppimerkki Jousimiehelle, Kauriille ja Vesimiehelle.

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta. Akaatti voimistaa ja lataa muiden kivien voimia ja ominaisuuksia. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa.

Laavakivi omaa sekä maan että tulen energian. Tämän vuoksi kivi tehokas raivaamaan negatiivista energiaa, tehden tilaa uudelle kasvulle. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Imeytä huokoisiin laavakiviin lempituoksuasi pisara tai kaksi. Tähän sopii hyvin erilaiset tuoksuöljyt! Anna imeytyä rauhassa ja käytä, kunnes tuoksu haihtuu ja lisää muuta tuoksua lisää.

44,90 €