Bee in peace -Mala-rannekoru, säädettävä. Ametisti, huurrettu jade ja laavakivi.

Säädettävä Mala-rannekoru violetista ametistista (8mm ja 6 mm), laavakivestä (8mm) ja yhdestä valkoisesta jadehelmestä (6mm). Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Nyöri on kaksinkertaista nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä siemenhelmet ja mukana pieni amuletti Made with love (irroitettava).

Koru on säädettävä ja sopii 17cm-25cm ympärysmitalla oleville ranteille.

Ametisti rohkaisee sisäiseen rauhaan, taistelee riippuvaisuuksia vastaan, kuljettaa energiaa ja omaa korkean henkisen värähtelyn - hyvä meditaatiokivi. Ametistin uskotaan myös karkottavan kielteisyyttä ja luovan rauhallisen ympäristön.

Valkoinen jade ohjaa energiaa parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa päätöksenteossa.

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Luontaisesti huokoisia laavakiviä käytetään myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää pari tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

19,90 €