Joy of life -Mala -koru. Huurettu amatsoniitti, sininen aventuriini, jade, avaimenperä ja amuletti.

Loppuunmyyty

Joy of life -Mala -kaulakoru pastellisten, huurrettujen sävyjen ystävälle. Käsinsolmittu Suomessa, Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Malan pastelliset värit ovat pehmeitä, utuisesta sinisestä veden vihreän kautta puuteriseen valkeaan. Kaunis joko koruna käytettäväksi tai pienenä avaimenperänä. Kovin suurta nippua ei avaimenperä kanna, joten muutaman avaimen paino lienee riittävä.

Korukivinä aventuriini (8 mm), huurrettu amatsoniitti (6mm) ja jade (6mm). Guruhelmenä on metallinen kaunis helmi, sekä korun päässä on metalliamuletti (lukko, jossa on teksti Love ja pieni sydän) ja metallin sävyinen avaimenperä nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä metallinen -guruhelmi. Korussa on metallihelmiä. Amuletti on irroitettava.

Nyöri on kaksinkertaista valkoista nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 48 cm.

Ihana pari korullesi voisi olla Joy of life rannekoru!

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta.

Amatsoniitti on tunnettu koristeellisena kivenä jo Egyptin faaraoiden ajoista lähtien. Amatsoniitti kohottaa luovaa ilmaisua ja ykseyttä elämän kanssa, se tasoittaa hermostoa sekä auttaa unien tulkinnassa. Fyysisellä tasolla amatsoniitin sanotaan helpottavan lihasvaivoja. Amatsoniitti on hyvän olon kivi, joka rauhoittaa ja tyynnyttää hermoja ja huolien rasittamaa mieltä.

Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.


39,90 €