Joy of life -rannekoru säädettävällä ranteella. Huurettu amatsoniitti, sininen aventuriini, jade ja amuletti.

Säädettävä Mala-rannekoru pehmeän pastellisissa sävyissä. Korukivinä aventuriini (8mm), huurrettu amatsoniitti (6mm) ja jade (6mm). Mukana metallihelmi nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista. Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Mukana pieni hopean sävyinen sydänamuletti (irroitettava).

Nyöri on kaksinkertaista valkeaa nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä on pienet hopeanväriset helmet.

Koru on säädettävä ja sopii 17cm+ ympärysmitalla oleville ranteille (S-M-koko).

Yhteensopiva Joy of life-Malan kanssa, jonka löydät täältä.


Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta.

Amatsoniitti on tunnettu koristeellisena kivenä jo Egyptin faaraoiden ajoista lähtien. Amatsoniitti kohottaa luovaa ilmaisua ja ykseyttä elämän kanssa, se tasoittaa hermostoa sekä auttaa unien tulkinnassa. Fyysisellä tasolla amatsoniitin sanotaan helpottavan lihasvaivoja. Amatsoniitti on hyvän olon kivi, joka rauhoittaa ja tyynnyttää hermoja ja huolien rasittamaa mieltä.

Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

19,90 €