Bee -Mala. Keltainen jade, laavakivi ja Queen-amuletti.

Loppuunmyyty Mehiläiskuningatarille!

Mala -kaulakoru, joka on käsinsolmittu Suomessa, Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Mehiläisten väreissä, mustakeltainen kaunis Bee -Mala on raikas ja selkeä joko koruna käytettäväksi tai pienenä avaimenperänä. Kovin suurta nippua ei avaimenperä kanna, joten muutaman avaimen paino lienee riittävä.

Korukivinä keltainen, aurinkoinen jade (6 mm) ja musta laavakivi (6-8mm). Guruhelmenä on jade, sekä korun päässä metalliamuletti "Queen" ja tumman metallin sävyinen avaimenperä nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä keltainen jade -guruhelmi. Korun päässä on hematiittihelmi ja korussa on metallihelmet Guru-helmen vieressä. Amuletti on irroitettava.

Nyöri on kaksinkertaista mustaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. 

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 50 cm.


Keltainen jade on rauhallisesti voimistava, tuo iloa ja onnellisuutta elämään.

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Huokoisia laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää muutama tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

Bee -Malan kanssa yhteensopivia tuotteitamme:

Bee happy -rannekoru

39,90 €