Bee sunny -Mala-rannekoru, säädettävä. Sitriini, lemon jade, valkoinen jade ja laavakivi.

Säädettävä Mala-rannekoru kauniin aurinkoisissa sävyissä sitriinistä (8mm) lemon jadesta (8mm), valkoisesta jadesta (6mm) ja laavakivistä (8mm).

Koruun on sidottu myös metallinen helmi ja amuletti Made with love (irroitettava). Korussa on keskellä kaksi keltasävyistä lasihelmeä. Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Nyöri on kaksinkertaista keltaista nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä on pienet keltasävyiset helmet.

Koru on säädettävä ja sopii 17cm-20+cm ympärysmitalla oleville ranteille. 

Sitriini symboloi kesäkuukausia ja auringonsäteitä. Se poistaa negatiiviset energiat ja suorastaan ryöpsäyttää yllesi positiivisuutta, kirkastunutta energiaa ja lämmintä valoa.

Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Valkoinen Jade on kivi, jolla on paljon erilaisia vaikutuksia ja runsaasti parantavia ominaisuuksia. Uskotaan, että syvällä sen sisällä palaa positiivisuutta lisäävä valo.
Tämä kivi tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Sen voimakkaat parantavat energiat tunnetaan kaikkialla maailmassa, koska sillä on kyky puhdistaa sydämen energiat.
Valkoisella jadella on myös kyky lisätä tai parantaa rakkauden energiaa elämässäsi.

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Luontaisesti huokoisia laavakiviä käytetään myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää pari tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

19,90 €