Wings of a butterfly -rannekoru, säädettävä. Huurrettu jade, ruusukvartsi, amatsoniitti ja perhonen.

Suloinen perhosrannekoru säädettävänä sopii monen kokoisen ranteeseen!

Wings of a butterfly on vedenvihreän, hennon turkoosin ja roosan sävyinen rannekoru, jossa mukana raikastavia valkeita jadehelmiä.

Korukivinä huurrettu valkoinen jade (8 mm), ruusukvartsi (6 mm) ja amatsoniitti (6 mm). Mukana metallisia välihelmiä nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista. Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Rannekorussa on edessä pieni hopean sävyinen perhosamuletti.

Nyöri on kaksinkertaista vaaleankeltaista nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä on pienet valkoiset siemenhelmet.

Koru on säädettävä ja sopii 17 cm+ ympärysmitalla oleville ranteille (M -koko).

Täydellinen yhteensopiva kaulakoru on Wings of a butterfly -Mala ja löydät sen täältä!

Amatsoniitti on tunnettu koristeellisena kivenä jo Egyptin faaraoiden ajoista lähtien. Amatsoniitti kohottaa luovaa ilmaisua ja ykseyttä elämän kanssa, se tasoittaa hermostoa sekä auttaa unien tulkinnassa. Fyysisellä tasolla amatsoniitin sanotaan helpottavan lihasvaivoja. Amatsoniitti on hyvän olon kivi, joka rauhoittaa ja tyynnyttää hermoja ja huolien rasittamaa mieltä.

Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi.

Jade kohottaa ihmisen luovuutta ja auttaa häntä löytämään elämässään ratkaisuja ongelmiin. Jos ihminen kokee syyllisyyttä tai tappioita, jade auttaa häntä selviytymään noista tilanteista ja tunnelmista. Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.


19,90 €