From dusk till dawn -Mala. Sodaliitti, savukvartsi, hematiitti, aventuriini, laavakivi ja teräksenharmaa tasseli.

Loppuunmyyty Uutta!

Tumma, harmaan, valkean ja mustan värien sävyinen From dusk till dawn -Mala on rauhallinen ja tyyni koru, joka sopii kauniisti monenlaiseen vaatetukseen.

Malan sävyt vaihtelevat auringossa välkehtivän hematiitin sävyistä tummaan mustaan, karkeapitoisen laavakiven rosoiseen pintaan. Eläväpintainen, huurrettu sodaliitti ja kauniin läpikuultava savukvartsi tuo elävyyttä koruun. Korun viimeistelee teräksenharmaa tasseli.

Korukivinä laavakivi (6-8 mm), huurrettu sodaliitti (8 mm), savukvartsi (8 mm), harmaan sinertävä aventuriini (8 mm) ja hematiitti (6 mm).

Guruhelmenä on metallinen helmi nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä hopean värisiä koristehelmiä.

Tasselin pituus on noin 8 cm.

Nyöri on kaksinkertaista sinertävää nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 55,5 cm.

Savukvartsi näyttää vangitsevan itseensä kaiken mystisen maailman viisauden. Sen todellinen vahvuus piilee sen voimakkaissa maadoitusominaisuuksissa. Savukvartsi on aina valmis neutraloimaan kaiken matkallasi kohtaamasi negatiivisuuden ja se on kuin ankkuri myrskyä vastaan. Kuten sielua hoitava monivitamiini, tämä kivi voi toimia myrkkyjen poistajana, positiivisen energian vahvistajana ja juurichakran talismaanina.

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta.


Hematiitti purkaa negatiivisuuden ja estää sinua omaksumasta muiden negatiivisuutta. Se on vahva kivi, joka poistaa arkuutta, lisää itsetuntoa ja selviytymiskykyä sekä lisää myös tahdonvoimaa, luotettavuutta ja luottamusta.

Sekaannusta poistava sodaliitti tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirran. Se vahvistaa myös intuitiota ja auttaa meitä näkemään fyysistä näkymättömyyttä sekä ennusunia. Fyysisellä tasolla sodaliitti on umpierityksen kivi, joka taistelee myös säteilyä ja unettomuutta vastaan.

Laavakivi omaa sekä maan että tulen energian. Tämän vuoksi kivi tehokas raivaamaan negatiivista energiaa, tehden tilaa uudelle kasvulle. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Imeytä huokoisiin laavakiviin lempituoksuasi pisara tai kaksi. Tähän sopii hyvin erilaiset tuoksuöljyt! Anna imeytyä rauhassa ja käytä, kunnes tuoksu haihtuu ja lisää muuta tuoksua lisää.

44,90 €