Tree of tranquility -Mala. Akvamariini, huurrettu amatsoniitti, jade ja elämänpuuriipus.

Loppuunmyyty

Tranquility -Mala on herkkä, pastellisen rauhoittava koru, jossa vedenvihreän ja maan sävyt yhdistyvät raikkaaseen valkoiseen. Kuin tropiikin hiekan ja meren turkoosin ja vaahtopäiden värit siirrettynä koruksi!

Korukivinä akvamariini (8 mm), jade (6mm) ja huurrettu amatsoniitti (6mm). Elämänpuuriipuksessa on amatsoniitin kivisiruhelmiä puun lehtinä.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm), metallinen riipushelmi ja pieniä hopeanvärisiä metallihelmiä.

Nyöri on kaksinkertaista valkoista nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 54 cm.

Tranquility -Malan kanssa yhteensopivan rannekorun löydät täältä!

Meiltä myös korvikset, niitä voit vilkaista täältä :)

Amatsoniitti on tunnettu koristeellisena kivenä jo Egyptin faaraoiden ajoista lähtien. Amatsoniitti kohottaa luovaa ilmaisua ja ykseyttä elämän kanssa, se tasoittaa hermostoa sekä auttaa unien tulkinnassa. Fyysisellä tasolla amatsoniitin sanotaan helpottavan lihasvaivoja. Amatsoniitti on hyvän olon kivi, joka rauhoittaa ja tyynnyttää hermoja ja huolien rasittamaa mieltä.

Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Akvamariini on omiaan rauhoittamaan herkkiä hermoja ja terävöittämään vaistoja. Rauhoittava ja stressiä vähentävä akvamariini karkottaa myös pelkoja, antaa voimaa sekä rohkeutta kantajalleen. Akvamariini on ollut perinteiden mukaan merten ja merenkulkijoiden suojakivi.

44,90 €