Tree of Nature -Mala. Savukvartsi, jade, maisemajaspis, puuhelmi, tiikerinsilmä ja elämänpuuamuletti.

Loppuunmyyty Maanläheinen!

Tree of Nature -Malakoru luonnonläheisissä sävyissä. Käsinsolmittu Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa maanläheisten sävyjen ystäville. Koru antaa voimaa, suojelee, maadoittaa ja kohottaa itsetuntoa.

Kivien sävyt vaihtelevat vaalean hunajan ja beigen sävyistä tummaan kahvinruskeaan. Kaunis läpikuultava savukvartsi tuo syvyyttä, vaalea hunajan värinen jade pehmeyttä ja maisemajaspiksen uniikit kivihelmet ovat kuin katsoisi rantakiviä, sävyjen sopusointua, vaikka kaikki kivet ovatkin erilaisia keskenään.

Malan kullanvärinen puu-amuletti on irroitettava. Elämänpuuriipuksessa on tiikerinsilmäkivisiruja puun lehtinä.

 Metalliosat ovat nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korukivinä savukvartsi (8mm), hunajan värinen jade (8 mm), maisemajaspis (6mm), tiikerinsilmä (6mm) ja tumma puuhelmi (6mm). Guruhelmenä rodoniittipallo ja tiikerinsilmähelmi. Mukana kullanvärisiä pieniä metallihelmiä ja kaksi suurempaa koristehelmeä.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) ja lisänä guruhelmi.

Nyöri on kaksinkertaista beigeä nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on n. 52 cm.

Riipuksen halkaisija on n. 4 cm.

Maisemajaspiksessa on vaaleaan pohjaan kuvioitunut tummemmilla ruskeilla sävyillä maisemia tai näkymiä muistuttavia muotoja. Maisemajaspis yhdistetään kiviterapiassa kellertävien ja rusehtavien sävyjensä vuoksi keskittymiseen ja keskittämiseen. Se luo mukavuuden tunnetta ja haihduttaa pelkoja. Kivi liitetään myös vahvasti planeettamme tietoisuuteen ja sen hyvinvoinnista ylläpitämiseen.

Savukvartsi näyttää vangitsevan itseensä kaiken mystisen maailman viisauden. Sen todellinen vahvuus piilee sen voimakkaissa maadoitusominaisuuksissa. Savukvartsi on aina valmis neutraloimaan kaiken matkallasi kohtaamasi negatiivisuuden ja se on kuin ankkuri myrskyä vastaan. Kuten sielua hoitava monivitamiini, tämä kivi voi toimia myrkkyjen poistajana, positiivisen energian vahvistajana ja juurichakran talismaanina.

Tiikerinsilmä on nimensä mukaisesti hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, sen kerrotaan lisäävän itseluottamusta ja vapauttavan stressistä. Tiikerinsilmä auttaa saavuttamaan kirkkauden ja omaa hiottuna lähes hypnoottisen voiman.

Keltainen jade on rauhallisesti voimistava, tuo iloa ja onnellisuutta elämään.

Puuhelmi toimii maadoittavana korunosana. Puuhelmiin voi tipauttaa pisaran eteeristä öljyä ja antaa rauhassa imeytyä. Kevyt tuoksu seuraa sinua päivän pari!

49,90 €