Tree of light -Mala. Jade, kvartsi, sitriini, howliitti ja elämänpuuriipus.

Loppuunmyyty

Tree of light -Mala loistaa keltaisten ja valkean sävyjen kautta kirkkaan kvartsin kimmeltävään hohteeseen.

Korukivinä Malassa on kvartsi (6-8 mm), jade (6-8 mm), howliitti (8 mm) ja  huurrettu valkoinen jade (6 mm).

Guruhelmenä on koukerokuvioinen metallihelmi.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä hopean värisiä koristehelmiä.

Elämänpuuriipuksen läpimitta on noin 5 cm ja siinä on sitriinikivisiruja puun lehtinä. 

Nyöri on kaksinkertaista valkeaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 54 cm.

Jade kohottaa ihmisen luovuutta ja auttaa häntä löytämään elämässään ratkaisuja ongelmiin. Jos ihminen kokee syyllisyyttä tai tappioita, jade auttaa häntä selviytymään noista tilanteista ja tunnelmista. Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Howliitti rauhoittaa ja antaa tasapainoa, parantaa kommunikaatiota, lisää kärsivällisyyttä ja auttaa tavoitteiden saavuttamisessa. Howliitti kannustaa toimintaan unelmien ja päämäärien saavuttamiseksi sekä auttaa unettomuuteen ja stressiin.

Sitriini symboloi kesäkuukausia ja auringonsäteitä. Se poistaa negatiiviset energiat ja suorastaan ryöpsäyttää yllesi positiivisuutta, kirkastunutta energiaa ja lämmintä valoa.

Kirkas kvartsi on yksi planeettamme voimakkaimmista kivistä muun muassa muotonsa vuoksi – se on kivi, joka lopettaa pahoja tapoja päänsärkyjen ohella. Kirkas kvartsi on kanavoiva kivi, joka kohottaa energian korkeimmalle mahdolliselle tasolle ja fyysisellä tasolla sitä voidaan suositella mihin vaivaan tahansa.

49,90 €