Rose -Mala. Kirsikankukkajaspis, ruusukvartsi, kalsiitti, laavakivi ja metalliriipus.

Loppuunmyyty

Rose- Mala on kauniin tyylikäs ja rauhallinen kokonaisuus herkkää ruusukvartsia, kirsikankukkajaspista ja kalsiittia ja vastapainona vaaleanpunaisen sävyille mustaa laavakiveä.

Koru tuo mukanaan rohkeutta, rauhallisuutta ja rakkauden, hyväksynnän tunteita mukanaan tasapainottamaan elämääsi.

Korukivinä vaaleanpunamusta kirsikankukkajaspis (8 mm), ruusukvartsi (6 mm), kalsiitti (8 mm) ja laavakivi (6 mm).

Riipuksena on 2 cm halkaisijaltaan oleva hopean värinen metallilaatta, jossa on ruusukuvio toisella puolella koholla ja toisella puolella uurrettuna.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) ja ruusukullan ja hopeanvärisiä metallihelmiä nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista.

Nyöri on kaksinkertaista mustaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Korun pään punoksessa on musta siemenhelmi.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 53 cm.

Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi.

Kalsiitti auttaa muistia sekä tasapainottaa henkistä ja tunteellista energiaa.

Kirsikankukkajaspis kuuluu kalsedonikiviryhmään ja sitä löytyy esimerkiksi Brasiliasta. Kivessä on hento vaaleanpunainen sävy mustin väriläikin. Kivi tunnetaan parantajakivenä, joka auttaa stressintäyteisissä ajoissa ja tuo eheyttä ja rauhallisuutta mukanaan.

Laavakivi omaa sekä maan että tulen energian. Tämän vuoksi kivi tehokas raivaamaan negatiivista energiaa, tehden tilaa uudelle kasvulle. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Imeytä huokoisiin laavakiviin lempituoksuasi pisara tai kaksi. Tähän sopii hyvin erilaiset tuoksuöljyt! Anna imeytyä rauhassa ja käytä, kunnes tuoksu haihtuu ja lisää muuta tuoksua lisää.

39,90 €