Moonlight -rannekoru joustavalla ranteella. Jade, opaliitti ja zirkoniapallo.

Upea, kuunvalon vaaleaa hohtava kullankimalteinen rannekoru juhlaviin hetkiin joustavalla ranteella. Sopii moniin vaatteisiin ja tilaisuuksiin, miksei myös arkeen!

Korukivinä huurrettu jade (6-8 mm) ja opaliitti (8 mm).

Korussa mukana kullan sävyisiä koristehelmiä kadmium- ja nikkelivapaasta metallista, sekä pyöreä 8mm koristehelmi kullan värisestä metallista ja pienistä, kimaltelevista zirkonioista.

Nyöri on joustavaa nailonnyöriä.

Opaliittia valmistetaan synteettisesti ja vaikka se onkin keinotekoinen, sen uskotaan edistävän hyvän energian virtausta. Opaliitilla on pehmeä, lempeä ja rauhoittava vaikutus lähellä pidettäessä. Se auttaa ajattelemaan selkeästi, kannustaa uusiin alkuihin ja ylläpitää lapsenomaista riemua. Opaliitti tasapainottaa mielialan vaihteluja sekä vahvistaa itsetuntoa.

Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Valitse variaatio:

19,90 €