Love and beloved -Mala. Ruusukvartsi, ametisti ja laavakivi.

Mala -kaulakoru, joka on käsinsolmittu Suomessa. Korukivinä herkkä ruusukvartsi, hehkuva ametisti ja laavakivi. Guruhelmenä on ruusukvartsi.

Korussa on 108 helmeä (6mm)), sekä kaunis ruusukvartsinen -guruhelmi. Nyöri on kaksinkertaista vaaleanlilaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Avaimenperä ja amuletti Love and beloved on nikkelivapaata terästä. Riipus on irroitettava ja voit halutessasi laittaa vaikka avaimenperään roikkumaan oman riipuksesi.

Korun ympärysmitta on 91 cm.

Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Ruusukvartsi auttaa särkyneen sydämen parantamisessa. Muinaisuskomusten mukaan se auttaa vähentämään painoa ja ryppyjä sekä kasvattamaan itsevarmuutta.

Ametisti rohkaisee sisäiseen rauhaan, taistelee riippuvaisuuksia vastaan, kuljettaa energiaa ja omaa korkean henkisen värähtelyn - hyvä meditaatiokivi. Ametistin uskotaan myös karkottavan kielteisyyttä ja luovan rauhallisen ympäristön.

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Luontaisesti huokoisia laavakiviä käytetään myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää pari tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

39,90 €