Love and beloved -Mala. Ruusukvartsi, kalsiitti, howliitti, akaatti, kirsikankukkajaspis, avaimenperä ja amuletti.

Loppuunmyyty

Kauniin herkkä Love and beloved -Mala koru vaaleiden, läpikuultavien vaaleanpunaisten sävyjen ystävälle. Kaunis pastellinen kokonaisuus, joka on helppo yhdistää koruna vaatetukseen.

Korukivinä ruusukvartsi (6-8 mm), kirsikankukkajaspis (6mm), huurrettu akaatti  (8 mm), akaatti (6 mm) ja kalsiitti (8 mm). Guruhelmenä on metallinen kaunis helmi. 

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä metallinen -guruhelmi.

Nyöri on kaksinkertaista vaaleaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 50 cm.

Kirsikankukkajaspis kuuluu kalsedonikiviryhmään ja sitä löytyy esimerkiksi Brasiliasta. Kivessä on hento vaaleanpunainen sävy mustin väriläikin. Kivi tunnetaan parantajakivenä, joka auttaa stressintäyteisissä ajoissa ja tuo eheyttä ja rauhallisuutta mukanaan.

Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Ruusukvartsi auttaa särkyneen sydämen parantamisessa. Muinaisuskomusten mukaan se auttaa vähentämään painoa ja ryppyjä sekä kasvattamaan itsevarmuutta.

Howliitti on erittäin rauhoittava kivi, joka auttaa keskittymisessä ja unettomuuteen. Howliitti auttaa myös kunnianhimon muodostamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Se opettaa kärsivällisyyttä sekä haihduttaa raivoa.

Kalsiitti auttaa muistia sekä tasapainottaa henkistä ja tunteellista energiaa.

Kiviterapian mukaan akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta.

39,90 €