Flower -Mala. Ruusukvartsi, seeprajaspis, kukka-amatsoniitti, jade ja kukka-amuletti.

Loppuunmyyty

Mala -kaulakoru herkkien sävyjen ystävälle. Käsinsolmittu Suomessa, Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Vaaleissa, utuisissa sävyissä tehty Mala-koru juuri sinulle. Koru sopii monenlaisten vaatteiden kanssa, joten se on helppo yhdistää vaatetukseen. Kivien sävyt vaihtelevat pastellisen kirjavasta, harmaanpersikkaisista seepra jaspiksen väreistä läpikuultavaan valkeaan jadekivihelmeen. 

Flower -Mala on kaunis joko koruna käytettäväksi tai pienenä avaimenperänä. Kovin suurta nippua ei avaimenperä kanna, joten muutaman avaimen paino lienee riittävä.

Korukivinä ruusukvartsi (8 mm), kukka-amatsoniitti fasettihiottuna (8mm), seepra jaspis (5mm) ja jade (6mm). Guruhelmenä on metallinen kaunis helmi, sekä korun päässä on pyöreä metalliamuletti, jossa on kaunis kukkakuvio (irroitettava). Metallin sävyinen avaimenperä on nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä metallinen -guruhelmi. Korussa on metallihelmiä. Amuletti on irroitettava.

Nyöri on kaksinkertaista vaaleaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 50 cm (amuletti mukaan lukien).

Amatsoniitti avaa silmät näkemään totuuden ja elämän kauneuden.
Amatsoniitti on hyvän olon kivi, joka rauhoittaa ja tyynnyttää hermoja ja huolien rasittamaa mieltä. Amatsoniitti on tunnettu koristeellisena kivenä jo Egyptin faaraoiden ajoista lähtien. 

Seeprajaspiksen uskotaan rauhoittavan tunteita. Se on yleisparantava kivi, joka kiviterapian mukaan helpottaa depressiota ja tasapainottaa ailahtelevaista mieltä. Muiden jaspisten tapaan seeprajaspis on energisoiva ja virkistävä toiminnan kivi, joka sopii maadoittamiseen.

Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi.

Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.


39,90 €