Earth vibration -Mala. Kvartsi, bambunlehtiakaatti, dalmatianjaspis, maisemajaspis, savukvartsi, jade, puuhelmi ja amuletti.

Loppuunmyyty

Earth vibration -Mala, veden peittämien kivien, hiekan ja kuparin sävyt sopusointuisessa Mala -korussamme sinulle solmittuna Kotokurun hunajan pajassa.

Malan valkoinen, kuultava kvartsi ja eläväpintainen toffeen, ruskean ja kerman sävyinen maisemajaspis tuo vaihtelevuutta ja valoisuutta koruun. Pehmeän sävyiset bambunlehtiakaatin kivet vaihtavat väriään vaaleasta punertaviin ja harmaan sävyihin sopusointuisesti. Savukvartsin hämyinen kuultava pinta ja dalmatianjaspiksen pilkullinen, hauska mattapinta ovat sopivia kontrasteja korussa. Puuhelmet ovat eläväpintaisia lakkaamattomia helmiä korun päässä.

Korukivinä valkea kvartsi (8 mm), savukvartsi (8 mm), dalmatianjaspis (8 mm), bambunlehtiakaatti (6 mm), ruskeankirjava maisemajaspis (6mm), huurrettu valkoinen jade (6 mm) ja vaalea, eläväpintainen puuhelmi (6mm). 

Kuparin sävyinen amuletti ja muut kuparinsävyiset metallihelmet ovat nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm).

Nyöri on kaksinkertaista vaaleanruskeaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Korun päässä on pieni valkoinen siemenhelmi.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 48 cm.

Maisemajaspiksessa on vaaleaan pohjaan kuvioitunut tummemmilla ruskeilla sävyillä maisemia tai näkymiä muistuttavia muotoja. Maisemajaspis yhdistetään kiviterapiassa kellertävien ja rusehtavien sävyjensä vuoksi keskittymiseen ja keskittämiseen. Se luo mukavuuden tunnetta ja haihduttaa pelkoja. Kivi liitetään myös vahvasti planeettamme tietoisuuteen ja sen hyvinvoinnista ylläpitämiseen.

Savukvartsi näyttää vangitsevan itseensä kaiken mystisen maailman viisauden. Sen todellinen vahvuus piilee sen voimakkaissa maadoitusominaisuuksissa. Savukvartsi on aina valmis neutraloimaan kaiken matkallasi kohtaamasi negatiivisuuden ja se on kuin ankkuri myrskyä vastaan. Kuten sielua hoitava monivitamiini, tämä kivi voi toimia myrkkyjen poistajana, positiivisen energian vahvistajana ja juurichakran talismaanina.

Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti voimistaa ja lataa muiden kivien voimia ja ominaisuuksia. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa.

Kvartsi on kanavoiva kivi, joka kohottaa energian korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Ota kvartsi lähellesi, kun kärsit kovasta päänsärystä. Saat kivestä voimaa, kun olosi on heikko ja voimaton, itsekurisi lipsuu ja olet vaarassa tehdä huonoja valintoja.

Dalmatialainen jaspis. Positiivisuuden ja ilon kivi, josta sanotaan, että jo sen katsominen saa hymyn huulille.

Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Puuhelmet toimivat korussa maadoittavana elementtinä. Vaaleiden puuhelmien pinta ei ole lakattu, joten voit halutessasi imeyttää helmiin tipan tai kaksi tuoksuöljyä valintasi mukaan.

39,90 €