Chakra -rannekoru säädettävällä ranteella. Sitriini, kvartsi, ametisti, turkoosi, jaspis, aventuriini, laavakivi ja mehiläinen.

Loppuunmyyty

Säädettävä Mala-rannekoru Chakra seitsemän chakran väreissä.

Korukivinä sitriini (8 mm), kvartsi (8 mm), ametisti (8mm), turkoosi (8mm), jaspis (8mm), aventuriini (8mm) ja puuhelmi. Mukana metallisia välihelmiä nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista. Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Mukana pieni hopean sävyinen mehiläisamuletti (irroitettava).

Nyöri on kaksinkertaista ruskeaa nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä on pienet mustat siemenhelmet.

Koru on säädettävä ja sopii 19 cm+ ympärysmitalla oleville ranteille (L -koko).

Täydellinen yhteensopiva kaulakoru on Chakra -Mala ja löydät sen täältä!

1) Juurichakra - jaspis

2) Sakraalichakra - karneoli

3) Solar plexus - sitriini

4) Sydänchakra - aventuriini

5) Kurkkuchakra - turkoosi

6) Otsachakra - ametisti

7) Kruunuchakra -kvartsi

Oppi ihmiskehon seitsemästä energiakeskuksesta on lähtöisin intiasta. Chakrat ovat kuin viuhkoja, jotka säteilevät ihmiskehossa. Alkuperäisen ajattelutavan mukaan chakrat ottavat vastaan ja samalla kanavoivat maailmankaikkeuden ja ihmisen välillä liikkuvia energiavirtoja.

Kun energia soljuu chakroissa puhtaasti, ihminen pysyy tasapainossa huolimatta siitä, millaisia tunteita, ajatuksia, ihmisiä ja tapahtumia päivittäin kohtaa.

Chakrat voivat joutua epätasapainoon vaikeiden kokemuksien tai kuluttavan elämäntyylin takia.

Joogassa chakroilla viitataan kehon energiakeskuksiin. Seitsemän suurinta energiakeskusta sijaitsee kehon keskilinjalla ja kahdeksantena mukaan lasketaan usein aura eli kehoa ympäröivä magneettikenttä. Chakroja voi hoitaa esimerkiksi väreillä, tuoksuilla, ravinnolla, liikunnalla ja myönteisillä ajatuksilla.


19,90 €