Chakra -Mala. Aventuriini, jaspis, sitriini, kvartsi, turkoosi, karneoli, ametisti, tiikerinsilmä ja puuhelmi. Elämänpuuriipus.

Loppuunmyyty
Chakra -Mala on seitsemää chakraa vahvistamaan sidottu kaunis Malakoru.

Kaunis elämänpuuriipus sirukivihelmineen viimeistelee värikkään korun.

Korukivinä punainen jaspis (8mm), sitriini (8mm), kvartsi (8mm), karneoli (8mm), ametisti (8mm) ja tiikerinsilmä (6mm). Guruhelmenä vihreä aventuriini. Riipuksessa sirukivihelminä jaspis, ametisti, sodaliitti, aventiruuni ja sitriini. 

Maadoittavana elementtinä toimii korussa tumma puuhelmi. Mukana on myös metallihelmiä.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä  aventuriini -guruhelmi ja pieniä hopeanvärisiä metallihelmiä.

Elämänpuuriipuksen halkaisija on 5 cm.

Nyöri on kaksinkertaista ruskeaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 52 cm.

1) Juurichakra - jaspis

2) Sakraalichakra - karneoli

3) Solar plexus - sitriini

4) Sydänchakra - aventuriini

5) Kurkkuchakra - turkoosi

6) Otsachakra - ametisti

7) Kruunuchakra -kvartsi

Oppi ihmiskehon seitsemästä energiakeskuksesta on lähtöisin intiasta. Chakrat ovat kuin viuhkoja, jotka säteilevät ihmiskehossa. Alkuperäisen ajattelutavan mukaan chakrat ottavat vastaan ja samalla kanavoivat maailmankaikkeuden ja ihmisen välillä liikkuvia energiavirtoja. 

Kun energia soljuu chakroissa puhtaasti, ihminen pysyy tasapainossa huolimatta siitä, millaisia tunteita, ajatuksia, ihmisiä ja tapahtumia päivittäin kohtaa.

Chakrat voivat joutua epätasapainoon vaikeiden kokemuksien tai kuluttavan elämäntyylin takia.

Joogassa chakroilla viitataan kehon energiakeskuksiin. Seitsemän suurinta energiakeskusta sijaitsee kehon keskilinjalla ja kahdeksantena mukaan lasketaan usein aura eli kehoa ympäröivä magneettikenttä. Chakroja voi hoitaa esimerkiksi väreillä, tuoksuilla, ravinnolla, liikunnalla ja myönteisillä ajatuksilla.

Yhteensopiva rannekoru säädettävällä ranteella löytyy meiltä täältä!


49,90 €