Birdgage -kaulakoru, lyhyt. Ruusukvartsi, kirsikankukkajaspis, pinkki seeprajaspis ja pieni helisevä lintuhäkki.

Suloinen ja harmoninen harmaiden, valkean ja roosan sävyinen Birdgage -kaulakoru arkeen tai juhlaan. Käsinsolmittu Kotokurun hunajan pajassa sinulle tai lahjaksi!

Kaulakoru on lyhyt ja laskeutuu kauniisti puseron kaula-aukon päälle.

Kaulakorun riipus on pieni ja kevyt ruusukullan värinen 2 cm korkea lintuhäkki, jonka sisällä om kirkkaita lasitimantteja ja se on nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia. 

Korukivinä ruusukvartsi (6-8 mm), huurrettu kirsikankukkajaspis (8 mm) ja huurrettu pinkki seeprajaspis (6 mm).

Korussa on 44 helmeä (6-8mm) sekä ruusukullan värisiä koristehelmiä.

Nyöri on roosaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Kiinnityksenä kullan värinen papukaijalukko (korumetallia).

Korun ympärysmitta on n. 46 cm.

Suloinen, yhteensopiva rannekoru Bubblegum, löytyy täältä!

Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi.

Pinkki seeprajaspis rauhoittaa ja maadoittaa. Kivellä on hoitava ja tyynyttävä energia, joka auttaa löytämään yhteyden positiivisuuteen ja rakkauteen.

Kirsikankukkajaspis kuuluu kalsedonikiviryhmään ja sitä löytyy esimerkiksi Brasiliasta. Kivessä on hento vaaleanpunainen sävy mustin väriläikin. Kivi tunnetaan parantajakivenä, joka auttaa stressintäyteisissä ajoissa ja tuo eheyttä ja rauhallisuutta mukanaan.

32,90 €