Bubblegum -rannekoru joustavalla ranteella. Ruusukvartsi, kirsikankukkajaspis ja pinkki seeprajaspis.

Uusi!

Bubblegum -rannekoru pastellisissa ja herkissä ruusukvartsin, kirsikankukkajaspiksen ja seeprajaspiksen väreissä.

Korukivinä ruusukvartsi (6-8 mm), kirsikankukkajaspis (8 mm) ja seeprajaspis (6mm). Mukana ruusukullan värisiä metallisia välihelmiä nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista. 

Korun ranne on joustava ja sopii 17 cm ympärysmitalla oleville ranteille (S-M-koko). Korun nyöri on silikonia. 

Joustavaa rannekorua ei kannata ottaa mukaan saunaan ja jos se kastuu, annathan sen kuivua kaikessa rauhassa. Jos korua venyttää liikaa, se voi katketa. Mittaathan oikean mitan ranteestasi leveimmältä kohdalta mitaten.

Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi.

Pinkki seeprajaspis rauhoittaa ja maadoittaa. Kivellä on hoitava ja tyynyttävä energia, joka auttaa löytämään yhteyden positiivisuuteen ja rakkauteen.

Kirsikankukkajaspis kuuluu kalsedonikiviryhmään ja sitä löytyy esimerkiksi Brasiliasta. Kivessä on hento vaaleanpunainen sävy mustin väriläikin. Kivi tunnetaan parantajakivenä, joka auttaa stressintäyteisissä ajoissa ja tuo eheyttä ja rauhallisuutta mukanaan.

19,90 €