Bee royal -Mala -koru. Tiikerinsilmä, savukvartsi, akaatti, jaspis, laavakivi ja puuhelmi.

Loppuunmyyty

Mala -kaulakoru, joka on käsinsolmittu Suomessa, Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa. 

Korukivinä upeat tiikerinsilmät (8mm), savukvartsi (8mm) musta akaatti (6mm), punainen jaspis, huurrettu jaspis (6mm), laavakivi (6mm) ja puuhelmi. Guruhelmenä on tiikerinsilmä, sekä korun päässä metallikruunuhelmi, kruunuamuletti ja avaimenperä nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm), sekä tiikerinsilmä -guruhelmi.

Nyöri on kaksinkertaista mustaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Korussa on nikkelittömiä metallisia välihelmiä, kruunuhelmi, kruunuamuletti ja avaimenperä. Kruunuamuletti on irroitettava.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 50cm.

Savukvartsi näyttää vangitsevan itseensä kaiken mystisen maailman viisauden. Sen todellinen vahvuus piilee sen voimakkaissa maadoitusominaisuuksissa. Savukvartsi on aina valmis neutraloimaan kaiken matkallasi kohtaamasi negatiivisuuden ja se on kuin ankkuri myrskyä vastaan. Kuten sielua hoitava monivitamiini, tämä kivi voi toimia myrkkyjen poistajana, positiivisen energian vahvistajana ja juurichakran talismaanina.

Tiikerinsilmä on nimensä mukaisesti hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, sen kerrotaan lisäävän itseluottamusta ja vapauttavan stressistä. Tiikerinsilmä auttaa saavuttamaan kirkkauden ja omaa hiottuna lähes hypnoottisen voiman.

Jaspis on tunnettu suojaavasta vaikutuksestaan, se myös tasapainottaa aggressiivista ja dynaamista energiaa. Tiilenpunainen jaspis suojasi myös muinoin naissotureita kuvastaen täydellistä kauneuden ja rohkeuden tasapainoa.

Kiviterapian mukaan akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta.

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Luontaisesti huokoisia laavakiviä käytetään myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää pari tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

39,90 €