Bee relaxed -Mala. Turkoosi, huurrettu akaatti, huurrettu jade, amuletti ja avaimenperä.

Veden sävyjä!

Mala -kaulakoru turkoosin, sinisten ja valkean sävyissä. Käsinsolmittu Suomessa, Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Kivien sävyt vaihtelevat huurretun ja krakeloidun akaatin vaalean kuultavan sinisen sävyistä tummempaan laivaston siniseen. Valkea, huurrettu jade tuo raikkautta merelliseen sävymaailmaan. Anna veden sävyjen rentouttaa, uskalla unelmoida ja päästä hetkestä irti!

Malan hopeanvärinen ympyränmuotoinen riipus on irroitettava. Malassa on hopeanvärinen metallinen avaimenperä (ei ole irroitettava) muutamalle avaimellesi. Metalliosat ovat nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korukivinä turkoosi (8mm), huurrettu ja krakeloitu akaatti (6 mm) ja huurrettu jade (6mm). Guruhelmenä on pyöreä, kuvioitu metallihelmi. Mukana hopeanvärisiä pieniä metallihelmiä.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) ja lisänä guruhelmi.

Nyöri on kaksinkertaista sinistä nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on n.47 cm (avaimenperän päähän).

Ystävyyttä kohottavan turkoosin suojelevat voimat helpottavat henkistä virittäytymistä ja rentoutumista sekä auttavat löytämään oman, todellisen elämäntarkoituksen. Turkoosi on puhdistautumisen kivi, joka fyysisellä tasolla liitetään vahvasti keuhkoihin ja hengitystiehyeisiin.

Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta.

Jade vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja unelmia. Tämä suojeleva kivi opettaa viisautta rauhassa ja houkuttelee hyvää onnea sekä ystäviä. 

39,90 €