Bee- rannekoru, joustava ranne. Jade, laavakivi, turmaliini ja mehiläisamuletti.

Mehiläisten ystäville!

Pirteä Bee mala-rannekoru mustakeltaisissa sävyissä joustavalla ranteella  laavakivestä (6 mm ja 8 mm), jadesta (6mm) ja kiiltävän mustasta turmaliinista (6mm).

Rannekorussa on nikkelivapaasta ja kadmiumvapaasta metallista välihelmiä ja söpö mehiläisamuletti.

Rannekorussa on joustavaa nailonnyöriä.

Koska koru joustaa, niin sen ranteeseen laittaminen on helppoa. Koru sopii n. 17 cm ympärysmitalla oleville ranteille (S-koko).

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Huokoisia laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen kanssa. Lisää muutama tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa parin vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

Mustan turmaliinin uskotaan suojaavan loitsuja ja kaikkea, niin sisä- kuin ulkopuoleltakin tulevaa, kielteistä energiaa vastaan.

Horoskooppimerkki kauris liitetään mustaan turmaliiniin ja turmaliini on lokakuun kuukaudenkivi Suomen Kultaseppien luettelon mukaan.Keltainen jade on rauhallisesti voimistava, tuo iloa ja onnellisuutta elämään.

Koru toimii mainiosti Bee- Malan kanssa!

Kurkkaa täältä :)

Myös korvakorut mukaan settiin täältä.

15,90 €