Bee lucky in love -Mala. Unakiitti, sammalakaatti ja kuukivi. Kaunis metalliriipus lasisiruilla.

Loppuunmyyty

Mala -kaulakoru rauhallisten punavihreiden sävyjen ystävälle. Käsinsolmittu Suomessa, Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Kivien sävyt vaihtelevat kauniin oliivin- ja sammalenvihreän sävyistä tiilenpunaiseen ja läpikuultaviin, kauniisiin ja salaperäisiin kuukivikivihelmiin.

Bee lucky in love- Malassa on kaunis riipus metallia. Riipuksessa on kukkakuvio ja sammalenvihreitä lasinsiruja roikkumassa, jotka vienosti helähtelevät liikkuessasi.

Korukivinä huurrettu sammalakaatti (8 mm), kuukivi (6mm) ja unakiitti (6mm). Guruhelmenä on metallinen kaunis helmi.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä lisäksi metallinen guruhelmi. Korussa on myös pieniä metallihelmiä. Amuletti on irroitettava.

Nyöri on kaksinkertaista vihreää nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 54 cm (amuletti mukaan lukien).


Oman voiman tunnetta kohottavan unakiitin ominaisuuksiin kuuluvat lempeys, rauhallisuus ja karismaattisuus. Se tasapainottaa tunnekehoa ja vapauttaa tukkeumista erityisesti sydänchakran alueella. Unakiitilla on myös kyky muuttaa kielteisiä asioita myönteisiksi.

Kuukivi on onnekkaan rakkauden kivi, rauhoittava ja itseään tutkiskeleva. Se avustaa tunteiden vapauttamisessa sekä selvänäkökykyjen kehittymisessä. 

Sammalakaatti rauhoittaa ja tasapainottaa sekä mielen että tunteet. Ihminen vapautuu oman egonsa korostamisesta ja tärkeilystä. Sammalakaatti voimistaa yhteyttä luontoon ja sen parantaviin voimiin ja auttaa lievittämään ahdistuksen, stressin ja jännityksen aikaansaamia oireita. Sammalakaatti puhdistaa immuunijärjestelmää etenkin tulehdusten jälkeen ja helpottaa flunssan ja influenssan oireita. Tekee hyvää ruoansulatukselle ja silmille, ja hoitaa ulkoisesti käytettynä eliksiirinä iho-ongelmia.

39,90 €