Bee graceful -Mala-rannekoru, säädettävä. Dalmatian jaspis, turkoosi, luu ja laavakivi.

Säädettävä Mala-rannekoru dalmatian jaspiksesta (8mm), turkoosista (8mm) ja laavakivestä (8mm ja 6mm). Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu. Korussa on neljä luusta tehtyä välihelmeä.

Nyöri on kaksinkertaista mustaa nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä on mustat siemenhelmet.

Koru on säädettävä ja sopii 17cm-20+cm ympärysmitalla oleville ranteille.

Ystävyyttä kohottavan turkoosin suojelevat voimat helpottavat henkistä virittäytymistä ja rentoutumista sekä auttavat löytämään oman, todellisen elämäntarkoituksen. Turkoosi on puhdistautumisen kivi, joka fyysisellä tasolla liitetään vahvasti keuhkoihin ja hengitystiehyeisiin.

Dalmatian jaspis on positiivisuuden ja ilon kivi, josta sanotaan, että jo sen katsominen saa hymyn huulille. Kuten ihmisen paras ystävä koirakin, dalmatialainen jaspis on täydellinen kumppani niille, jotka kaipaavat iloa, tasapainoa ja rajatonta energian tunnetta. Jaspis on voimakas fyysinen parantaja, joka suojelee kielteisyyttä vastaan.

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Luontaisesti huokoisia laavakiviä käytetään myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää pari tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

19,90 €