Bee focused -Mala-rannekoru, säädettävä. Seeprajaspis, laavakivi ja mehiäisamuletti.

Säädettävä Mala-rannekoru mustavalkoisissa sävyissä. Korukivinä laavakivi mustana (8mm) ja valkoisena (6mm) ja seeprajaspis mustavalkokirjavana (6mm). Mukana kaksi metallista välihelmeä nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista. Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Mukana pieni hopean sävyinen mehiläisamuletti.

Nyöri on kaksinkertaista mustaa nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä on pienet metallihelmet.

Koru on säädettävä ja sopii 18cm+ ympärysmitalla oleville ranteille (M-koko).

Seeprajaspiksen uskotaan rauhoittavan tunteita. Se on yleisparantava kivi, joka kiviterapian mukaan helpottaa depressiota ja tasapainottaa ailahtelevaista mieltä. Muiden jaspisten tapaan seeprajaspis on energisoiva ja virkistävä toiminnan kivi, joka sopii maadoittamiseen.

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Huokoisia laavakiviä käytetään myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää muutama tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut. Muistathan, ettet käytä eteerisiä öljyjä suoraan iholle niiden mahdollisen allergisoinnin takia. Öljyt ovat eri vahvuisia ja on tärkeää löytää itselle sopiva öljy, josta ei aiheudu haittaa iholle.

19,90 €