Bee positive -Mala-rannekoru, säädettävä. Lapis latsuli, huurrettu sodaliitti ja valkoinen jade.

Loppuunmyyty

Säädettävä Mala-rannekoru kauniin sinivalkoisesta huurretusta sodaliitista (8mm) ja syvän sinisestä lapis latsulista (8mm) ja valkoisesta jadesta (6mm) . Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Nyöri on kaksinkertaista sinistä nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä on mustat siemenhelmet.

Koru on säädettävä ja sopii 17cm-20+cm ympärysmitalla oleville ranteille.

Korussa oleva pieni Hand made with love (irroitettava) ja metallihelmi on nikkelivapaata metallia.

Sodaliitti tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirran. Se vahvistaa myös intuitiota ja auttaa meitä näkemään fyysistä näkymättömyyttä sekä ennusunia. Fyysisellä tasolla sodaliitti on umpierityksen kivi, joka taistelee myös säteilyä ja unettomuutta vastaan.

Lapislatsuli kirkastaa ja harmonisoi kehoa ja mieltä. Se antaa voimaa omalle totuudelle ja rakkaudelle, sekä vahvistaa rakkaudellisia yhteyksiä, myös omaa itseään kohtaan.

Lapislatsuli kehittää monien muidenkin kivien tavoin intuitiota. Se myös tukee rohkeutta olla omassa voimassa ja ilmaista oma totuutensa. Tämä kivi voimistaa täydellistä tietoisuutta ja valaistumista tuoden syvän rauhan. Kivi saattaa helpottaa kivuissa, eritoten migreenissä. Lapis latsuli liitetään myös luurankoon, kilpirauhaseen ja koko immuunijärjestelmään.

Valkoinen Jade on jalokivi, jolla on paljon erilaisia vaikutuksia ja runsaasti parantavia ominaisuuksia. Uskotaan, että syvällä sen sisällä palaa positiivisuutta lisäävä valo.
Tämä kivi tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Sen voimakkaat parantavat energiat tunnetaan kaikkialla maailmassa, koska sillä on kyky puhdistaa sydämen energiat.
Valkoisella jadella on myös kyky lisätä tai parantaa rakkauden energiaa elämässäsi.

19,90 €