Bee calm -rannekoru säädettävällä ranteella. Huurrettu sodaliitti, kvartsi, howliitti, huurrettu jade ja mehiläisamuletti.

Uusi!

Kauniin sinivalkoisin, rauhoittavin sävyin leikittelevä Mala -rannekoru sinisen ystävälle!

Korukivinä sodaliitti (8 mm), kvartsi (8 mm) marmoripintainen howliitti (8 mm) ja huurrettu jadekivihelmi (6 mm).  Mukana metallisia välihelmiä nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista. Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Rannekorussa on edessä pieni hopean sävyinen mehiläisamuletti (irroitettava).

Nyöri on kaksinkertaista sinistä nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä on pienet valkoiset siemenhelmet.

Koru on säädettävä ja sopii 17 cm+ ympärysmitalla oleville ranteille (M -koko).


Howliitti on erittäin rauhoittava kivi, joka auttaa kunnianhimon muodostamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Se opettaa kärsivällisyyttä sekä haihduttaa raivoa. Kivenä Howliitin uskotaan auttavan ilmaisemaan tunteita ja kommunikoimaan rauhallisesti sekä lievittävän huolta ja stressiä. Howliitti auttaa rauhoittavana kivenä unettomuudessa.

Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti voimistaa ja lataa muiden kivien voimia ja ominaisuuksia. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa.

Sodaliitti tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirran. Se vahvistaa myös intuitiota ja auttaa meitä näkemään fyysistä näkymättömyyttä sekä ennusunia. Fyysisellä tasolla sodaliitti on umpierityksen kivi, joka taistelee myös säteilyä ja unettomuutta vastaan.

Kirkas kvartsi on yksi voimakkaimmista kivistä. Kirkas kvartsi on kanavoiva kivi, joka kohottaa energian korkeimmalle mahdolliselle tasolle ja fyysisellä tasolla sitä voidaan suositella mihin vaivaan tahansa.

Jade kohottaa ihmisen luovuutta ja auttaa häntä löytämään elämässään ratkaisuja ongelmiin. Jos ihminen kokee syyllisyyttä tai tappioita, jade auttaa häntä selviytymään noista tilanteista ja tunnelmista. Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.


19,90 €