Bee a queen -rannekoru joustavalla ranteella. Karneoli, akaatti, laavakivi, jaspis ja turmaliini.

Upea punaisen, oranssin ja mustan sävyinen rannekoru, jonka mehiläisamuletti ja metallihelmikoristeet tuovat koruun ylellistä tuntua!

Mala-rannekoru karneolista (8mm), huurretusta akaatista (8 mm), laavakivestä (8 mm), turmaliinista (6 mm) ja punaisesta jaspiksesta (6mm). Mukana nikkelivapaasta metallista välihelmiä ja pieni mehiläisamuletti.

Nyöri on mustaa joustavaa nailonnyöriä.

Koru on joustava ja sopii 17cm+19 cm ympärysmitalla oleville ranteille.

Karneoli antaa sekä rohkeutta, että kykyä osoittaa myötätuntoa. Sen avulla voi karkottaa vihan, pelon, kateuden, raivon, mustasukkaisuuden ja surun kaltaiset kielteiset tunteet. Karneoli vapauttaa surua, kateutta, pelkoja, apatiaa ja raivoa. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä. Fyysisellä tasolla karneoli voi olla hyödyllinen muun muassa hedelmällisyyden kasvattamisessa ja reumatismissa.

Jaspis on tunnettu suojaavasta vaikutuksestaan, se myös tasapainottaa aggressiivista ja dynaamista energiaa. Tiilenpunainen jaspis suojasi myös muinoin naissotureita kuvastaen täydellistä kauneuden ja rohkeuden tasapainoa.

Mustan turmaliinin uskotaan suojaavan loitsuja ja kaikkea, niin sisä- kuin ulkopuoleltakin tulevaa, kielteistä energiaa vastaan.

Horoskooppimerkki kauris liitetään mustaan turmaliiniin ja turmaliini on lokakuun kuukaudenkivi Suomen Kultaseppien luettelon mukaan.

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta.

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Luontaisesti huokoisia laavakiviä käytetään myös eteeristen öljyjen kanssa.  Lisää pari tippaa öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa muutaman vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

Valitse variaatio:

15,90 €